Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekfojaolprzymiaa

mel b cwiczenia na pośladki

Polecane posty

Gość sekfojaolprzymiaa

czy ktoras z was je robi albo robiła ? jakie efekty? i kiedy mozna sie ich spodziewac?

Gość sekfojaolprzymiaa
up

Gość sekfojaolprzymiaa
na glupie tematy to umiecie odpowiadać

Gość sekfojaolprzymiaa
a cwiczysz wlasnie posladki ? czy ogolnie ?

Gość tu ja tuja tuja
ja ćwicze od 3 maja i jest postep, sa ładniejsze i cellulit znika! i dobzre też wpływaja na uda

Gość sekfojaolprzymiaa
ja cwicze 2 tydzien i widze ze sa bardziej jedrne. WREDNA a napiszesz mi jakie cwiczenia na te posladki robisz?

Gość gość
hej, ja cwicze dopiero od 2 dni, ale dzis chodzic nie umiem :D miesnie czuje, wiec moze zcznie sie cos dziac, tym bardziej ze dziewczyny na innych forach pisza, ze rewelacja ja 17 czerwca lece na wczasy, wiem, ze za pozno sie obudzilam, ale w mel b cala nadzieja ;/

Ja ćwiczę z Jeanette Jenkins "Szczupłe uda bez wysiłku" :) 20 minut tylko. Po 1 treningu miałam tydzień zakwasy, mimo że wcześniej sporo ćwiczyłam.

Gość zakochana w ćwiczeniach:)
hej autorko - ja ćwiczę pośladki od dokłądnie 7 dni;) tzn.ćwiczę 10 minut pośladki + 10 minut nogi;) wiele ludzi piało, że po 2 tygodniach widać efekty, ja wątpię w takie szybkie efekty bo mam mega otłusszczone nogi:( są w miarę szczupłe, ale takie nie za bardzo jędrne, tyłek obwisły, galaretowaty, ale zapaliłam się na te cwiczenia i postawnoiłam robić codziennie, może o m-cu coś zobaczę;) choć mój facet twierdzi, żę mam trwadszą pupę:D

Gość motivatione24
ćwiczyłam i miałam takie zakwasy, że szkoda mówić. O wiele bardziej wolę ćwiczenia mel b, niż chodakowskiej, zwłaszcza, która połowę wykonuje źle. Niestety znowu straciłam motywację, ale zamierzam wrócić do mel.

Gość sekfojaolprzymia
hej dziewczyny trzymam za Was kciuki ze bedziecie wytrwałe :) ja powiedziałam sobie dość! trzeba zaczac cos robic bo samo sie nie zrobi. ja motywuje sie tym ze w sierpniu jade do pl na urlop w koncu :) i przeciez na pewno bede chciala isc nad jezioro :)

Gość gość
Czesc, ja cwicze juz jakies kilka miesieczy :) powiem szczerze ze po 2 tygodniach mozna zobaczyc efkty, a po kilku miesiacach to juz pupa bajka jest, jesli chcesz miec jeszcze lepszy tylek to polecam przysiady. Wyzwanie 30-dniowe (znajdziesz w sieci) allbo rob po 50 przysiadow dziennie..jak wolisz :) obiecuje ze bedziesz miala tyleczek jak skala, gdy zwykle przysiady Ci sie znudza to dorzuc obciazenie. Masz jeszcze cwiczenie Chodakowskiej (brazylijskie posladki) tez fajna sprawa, choc za Ewa nie przepadam :P ale cwiczenia fajne :)

Gość Wera222
Witam wszystkich. Właśnie stworzyłam grupę na FB dotyczącą zdrowego odżywiania, sportu i motywacji. Grupa póki co jest pusta, ale zachęcam do zaglądania, zapisywania się i komentowania, jak i również tworzenie własnych postów. Chciałabym aby na grupie znalazły się porady co do zdrowego odżywia, przepisy, porady. Wspólnie możemy się motywować i wspierać. Tematyka może zostać poszerzona o cokolwiek co was inspiruje lub w danym momencie przygnębia. Warto również byłoby poruszyć tematykę problemów zdrowotnych spowodowanych złym odżywianiem lub nieodpowiednim trybem życia. Nie moge zostawic linka, ponieważ jest traktowany jako spam. Nazwa grupy to: Sport, zdrowe odżywianie, motywacja Zapraszam serdecznie

Gość gość
Ja ćwiczę z mel b od tygodnia i bardzo podobają mi się treningi z nią!Dobrze, że posłuchałam koleżanki i zamówiłam sobie getry i stanik sportowy z esportshoppl bo super się w nich ćwiczy.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej