Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ludzki przedmiot

Jeszcze rozumiem zakładanie tematów w stylu: "szukam na seks" czyli w sprawach

Polecane posty

konkretnych. Ale to co większość tu wyczynia, to przechodzi ludzki pojęcie.:(Pisać byle pisać.:(Ilu ludzi jest nieszczęśliwych, to aż strach pomyśleć.:(Najgorsze że ci nieszczęśliwi żyją w przekonaniu że są szczęśliwi.:(Więc w czym problem?:(W niczym.:(

Gość gość
Tak głupiego tematu nie widziałem jak tu zaglądam, słowo daję.

Gość gość
Jeśli ktoś żyje w przekonaniu, że jest szczęśliwy to znaczy, że jest szczęśliwy. Nie Ty decydujesz kto ma w życiu fun i z jakiego powodu, czy ma ku temu powody czy nie, jeśli czuje się szczęśliwy to taki jest. Natomiast inaczej już jest w przypadku głupoty. Jak śpiewał Kazik: "debil nie wie, że jest debil, a mądry to wie". To taki mały przytyk do Twojej osoby, pewnie myślisz, że założyłaś mądry temat a tylko przybiłaś pieczątkę na swojej głupocie.

Gość gość
To najlepszy temat.Niestety nikt,o kim mowa się na forum do zj******o życia nie przyzna.Odpiszą ci,jak gospodarz wczoraj-że on między postami używa z żoną.Daj spokój.Lepiej ich wyśmiewać na bieżąco,na tych erotycznych wątkach,które produkują.

Gość gość
7.26 I oto napisał niebieski nick,który tu ma dom.Typowo,przewidywalnie.

Gość gość
Nie trzeba być bardzo mądrym,by zauważyć tu tę tragikomedię.Z tych aktywnych na okrągło nicków wybierz jeden i przeczytaj posty z jednego dnia.Popatrz na treść,na częstotliwość.Nie będzie trzeba kazika cytować.Po każdym prawie można tu pojeździć jak po szmacie.Tak widać lubią,bo po co by na zaczepki odpowiadali.

Gość gość
Nie mam tu konta, ale wchodzę czasem, by się zrelaksować. Jeden ogląda Kiepskich inny czyta głupie gazety. Jak chcę trzymać fason to czytam dobrą książkę, forum to nie Instytut mat-fiz, chcesz mądrości życiowych - pogadaj ze świadkami jehowy, chcesz intelektualnych uniesień - poczytaj o teorii względności.

Gość gość
07:29. A jak mam pisać, możesz mnie krytykować, że jestem przewidywalny równie dobrze kiedy powiem, że 2+3=5. To oczywiste i przewidywalne. To co wyżej napisałem, też jest oczywiste, miałem napisać to 13stozgłoskowcem?

Gość gość
Niechciane,zapomniane i beznadziejne nagle zostają tu rozrywane przez amantów,a co jeden to bardziej męski.No k*****,każda by tak chciała.

Gość gość
Autor ma trochę racji. Zawsze dziwi mnie, o co chodzi z tasiemcami. Zakładane są chyba dla sportu, na tysiąc wypowiedzi treści dosłownie zero. Erotyki tyle, co autor znajdzie w jotpegu do nicka, chociaż to podobno dział erotyczny. I wiecznie te same osoby, znające się doskonale, jednak z jakiegoś powodu zmieniające co chwila tożsamość i udające "flirt" od nowa. To jakiś absurd..

Gość gość
Dno z najniższej półki:poes,pewna,silena,gromi,mucha.mad dała sobie siana,kusza też,choć takie nie odchodzą.Nowy nick-nowe szczęście.Zawsze się znajdzie ktoś,kto się wzruszy i pośmieje.:-D:-D:-D

Gość gość
Aferzystki i aferzyści nie mieliby takiej renomy,gdyby nie sranie bez zalogowania.Kto z cienkich,czytających tylko kronikarzy miałby dostęp do informacji?

Gość gość
To się gościu tu nazywa właśnie szczęście a nie absurd.:-DNajbardziej podniecające (do łez) są obronne teksty,że zazdrościmy.

Gość gość
Mówiąc krótko-kto w ankiecie popularności o pierwsze miejsce dniem i nocą walczy,ten jest zjebem z kafeterii.To się akurat zgadza.:-D:-D:-D

Gość gość
Dowodów będą chcieli,a o tych to naprawdę wątek tasiemca można stworzyć:-D gospodarz_222 wczoraj A skad wiesz czy nie rzucam tu posta pomiedzy jedna chwila spelnienia a druga?

Gość gość
Dobry temat.:-D pewnaa jestem wczoraj Nikt mnie nie lubi nawet pomarańcze uciekły to i ja pójdę, co tak se będę sama siedzieć.. Kazdy z nas czegos pragnie......

Gość gość
pewnaa jestem 2015.05.07 Wiem, że Jacek nie jest głupi. Jest z******tym gościem i źle Go oceniają co niektórzy.. Przepraszam Jacek, nosi mnie... Ucisz mnie...zacznij od ust...

Gość gość
Tematy z G to skarbnica po prostu.Po co temat nowy. Silena 2015.05.07 Już rozglądam się za jakimś fiutem Zmysłowość Bije z oczu,nie z cycków!

Gość gość
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
Up