Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierek29

Drodzy użytkownicy portalu kafeteria.pl-forum Erotyczne.!!!

Polecane posty

kozerowy......[wpisz co chcesz] jak ci towarzystwo nie pasi to mozesz zrobic szeroki półprzysiad i krokiem posuwistym wy^I&$@ać🖐️ Nawet sie nie spytam gdzie jestes😴

Usnalem z telefonem w ręce,wypadł później na podłogę i potoczy się pod łóżko . Czy Wy też zauwazyliscie,że kafe uzależnia.?

cukierku, to mnie "straszył" :-D sądem (bożym?), ponieważ ośmieliłam się zwrócić uwagę, że mi się nie podoba, że podszył się pode mnie z gLupim tekstem. Przecież teraz wystarczy kliknąć profil i wszystko widać. :classic_cool: Mistrz, ale chyba w pluciu na odległość.:-D

Velvet she :)🖐️ Ja już się pogubilem w tym wszystkim .! Jest wspaniała pogoda ,chciałbym pobiegac z jakąś fajna kobietą po polskim lesie i wdychac to powietrze . Tak mnie naszlo . x Duchu Przystań się podszywac pod inne osoby i srać ogniem z pomarańczy-tylko się pogrążasz. Jeśli chcesz mi coś powiedzieć,masz jakąś radę dobry wujku to napisz na maila,chętnie rozpatrze wsxystkie Twoje uwagi .

Mój post był do cukierka, ale przecież nie o nim! Znowu do cukierka, biegać by pobiegać, czy by dogonić i złapać?:-D

Velvet she Hahaha wiem że nie o cukierku :),pogubilem się kto jest czyim podszywem,czy miszcz kozery ma rozdwojenie jaźni ?itp itd . x Biegać żeby pobiegać,dogonić i złapać . Delektować się okolicznościami przyrody i towarzystwem !;)

velvet she to że użyłem sformułowania velvet_she nie oznacza, że się podszyłem. Czyt. nie podjąłem żadnych działań mających na celu "sfałszowanie" Twojego nicku. Będąc zalogowany jako miscz_kozery podpisałem sie jako velvet_she, który to nick nie jest zastrzeżony a wiec uzywanie go nie jest podszywaniem sie tym bardziej jeżeli firmuje go swoim profilem David lynch też się pod Ciebie podszył nazywajac swój film "blue velvet"? Dotarło debilko?!?! V...wiem, że mogę. Ps to Ty mnie zaczęłas obrażac i robisz to dalej więc zamknij morde sama zanim ja Ci ją zamknę niedopieszczona przez męża impotenta staruszko;)

velvet she to że użyłem sformułowania velvet_she nie oznacza, że się podszyłem. Czyt. nie podjąłem żadnych działań mających na celu "sfałszowanie" Twojego nicku. Będąc zalogowany jako miscz_kozery podpisałem sie jako velvet_she, który to nick nie jest zastrzeżony a wiec uzywanie go nie jest podszywaniem sie tym bardziej jeżeli firmuje go swoim profilem David lynch też się pod Ciebie podszył nazywajac swój film "blue velvet"? Dotarło debilko?!?! V...wiem, że mogę. Ps to Ty mnie zaczęłas obrażac i robisz to dalej więc zamknij morde sama zanim ja Ci ją zamknę niedopieszczona przez męża impotenta staruszko;)

Miszcz Jakie Ty gówno zjadles,że tak Ci zatruło organizm żółcią ?. Nie znam Cię ale zachowujesz się jakby Cię kiedyś kobieta jakąś bardzo skrzywdzila .!

kozera masz ciasnoscisk umysłowy czy lubisz sie molestowac?:classic_cool: Mnie by nudziło, irytowało pisac z kimś kogo nie trawie :P ale ja jak mniemam jestem 10 dlugosci w ogólnorozwoju przed tobą jełpie 😴

[zgłoś do usunięcia] miszcz_kozery chyba w rozwoju raka mózgu... xxx widać nie masz pojecia poyebie czym jest rak mózgu:O

Gość gość
a ty nie masz pojecia o jezyku polskim, nie ma slowa jełpie chyba chcialas napisac jełopie :D

Zaszalał :classic_cool: Gdy nie ma się nic mądrego do powiedzenia, najlepiej obrażać kobiety. :O