Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierek29

Drodzy użytkownicy portalu kafeteria.pl-forum Erotyczne.!!!

Polecane posty

Gość gość
NIC KOOORWA NIE WIDAĆ !!!

teraz lista bedzie troche dluzsza, bo powiem o paru sprawach kategorii plusy ujemne Jestem z wyksztalcenia min informatykiem, przeraza mnie jak niski poziom reprezentują moi koledzy po fachu Tak niskiego poziomu swiadczenia uslug tu, nie spotkalem nigdzie w europie, azji i afryce. to po pierwsze, po drugie to jest mi zwyczajnie wstyd za to co sie tu dzieje a po trzecie jest mi przykro poniewaz zakochalem sie poraz pierwszy na tym forum, nie moge sie nigdzie dowiedziec czy ona jest pasztet czy nie, bo nie chce mi wyslac zdjecia nago bez glowy Czy wy tez tak macie ?

post drugi o mojej tworczej samotnosci na na dnie tematu niewiele mi do glowy przychodzi bo temat tez malo inspirujący wiec klikne czym predzej

musze isc w p***u, bo za duzo trace czasu takie gadanie ze sobą, malo mnie rajcuje gdyby tak jakies zdjecia moznaby wklejac do postow to jest duza szansa ze niektore panieny zaczelyby wklejac ale jakis osiol zaraz zacząlby reklamami spamowac czuje sie jakis przeziebiony tez tak macie ?

Jasne że brać Ty już w domu czy jeszcze w zakladzie pracy nadgodziny tluczesz ?. To nie jest żadne podchwytliwe pytanie .

nikt sie nie wbija wiec nikt nie widzi ostatnia proba jebne jakąś modlitwe nie jebne bo mnie zbanują berety jakis manifest o smolensku, to zawsze wywoluje zywiolowe dyskusje az mnie korci, zeby spytac o pare intymnych szczegolow ale to mogloby wywolac niezlą zadyme a to chyba jest ostatnie forum na ktorym mnie jeszcze chcą wiec klikne w ciszy i z godnoscią

Tam u góry gdzie masz adres strony jest na koncu 270 tak ?widzisz to jesli widzisz to wykasuj 270 i wpisz np 300 lub 310 itp i go . Jeśli tych 270 nie widzisz to nie mogę Ci pomóc .

Cześć :) Ja też weszłam :P Oluś,tu nic nie działa jak powinno !

to jest dobry myk zeby pisac na forum bez zadnych ingerencji z zewnątrz takie prywatne forum publiczne s********m bo mi leb peka, chyba ta malpa wczoraj mi jakąs grype sprzedala 🖐️

Gość gość
up nie widac

Jasne że brać Wiesz co w sumie to ja też mogę być informatykiem ,też by mi pasowało.

Ujotka 👄:)moja kotka ! Siedzę w aucie i patrzę jak deszcz kapie,staram się jakiś wzór ułożyć na opady .A ty już w domu ?:) x Jasne że brać Ja dodaje same nieparzyste najczęściej 7 lub 11.

Jasne że brać Nie chcesz odkupić maili do super kobiet ? Bo mi się skrzynka nie domyka,odsprzedam w pakietach po 10 szt.tanio oddam po znajomosci .

Ja już w domu "szaleje" cuks;-) Wesoło jest :D

Za pół 45 minut będę kochanie :) Właśnie wyjeżdżam,wpadne do sklepu po drodze zrobię szybkie zakupy .

Gość gość
Szkooda że nie ma już tematow o wyprowadzani psow albo p*****leniu o torebkach. No coz niektorzy s niezadowoleni że ich plytkie problemy nie znajduja już odbiorcow jak pare lat temu

Ujotka :)ok x Alicja Dopiero się uczę Was ,jestem tu od 6 tygodni ,dziękuje Wam za każdy dzień . Bedzie dobrze ,jak zawsze x Jadę .

Ujotka :)ok x Alicja Dopiero się uczę Was ,jestem tu od 6 tygodni ,dziękuje Wam za każdy dzień . Bedzie dobrze ,jak zawsze x Jadę .

Podbije bo nie wypadaloby tak Cie cukier bez mieszkania zostawic! Niechaj Ci sie wiedzie I moze w koncu znajdziesz kobiete;! Byscie wspolnie te Twoje troski i obawy szerzyli bez granicznie po kafe!