Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotki chce

slowka mezow podczas seksu

Polecane posty

Gość kotki chce

Jakie lubicie slowa, wulgaryzmy podczas zabaw w lozku... ?

Gość gość
Mniam ja lubie odgrywać scenki np sekretarki kiedy mezus wyzywa od suczek itp jaką ja wtedy mokra jestem

Gość gość
A jakie scenki za kogo sie przebieracie zeby go sprowokować do używania wulgaryzmów?

wulgaryzmy mnie nie kręcą jakoś za bardzo. może mam złe skojarzenia, bo mieszkam w dużym mieście i wiele razy ktoś mnie zwyzywał dla swojej chorej przyjemności z przejeżdżającego auta od dziwek, dup i tak dalej. moi faceci zawsze dosyć milczący byli, z wyjątkiem dyszenia i jęczenia :-D:-D:-D za to ja często jęczę, że mi dobrze ;-)

Gość gość
Ja uwielbiam klapsy meza k***skiem po buzi o dupci

Bo to nie chodzi o wyzwiska, tylko o specyficzne czułości. On mówi "pokaż czy masz już mokro, niewyżyta dzifko" takim tonem jakby mówił "przyniosłem ci kanapkę z szynką i sałatą, skarbie" :D

Gość gość
Zgadzam sie ja lubie byc uległa suczka dla meza... A jego słówka t e brzydkie to jego pożądanie oznaką mega podniecenia

najlepiej powiedziec zonie ze jest lepsza od swojej siostry :D

ja nie uzywam wulgaryzmow skierowanych pod adresem mojej zony w trakcie stosunku seksualnego, ona jest tak doskonala, ze nic mi do glowy nie przychodzi, poza tym jest zazwyczaj nieobecna

Gość gość
Lubie być jego suczka

Ty suko,dzifko moja ! Kładź się szmato,klekaj suko ! Weź go do buzi suko,głębiej dzifko ! "Wtedy nastepuje chwycenie jej za włosy na głowie i pieprzenie ust "!aż się krztusi-moja kochana,wspaniała,kobieca -Suka . x Słownictwo jest o wiele bardziej różnorodne,ale nie będę tu pisał bo kiedyś może będę kandydował do parlamentu i wszystko to znajdą i będą chcieli użyć przeciwko mnie.

Gość gość
wyżej dóóópe!

Gość wiadomo

moja Kocica uwielbia jak wyzywam ja od szmat, dziwek itd. odgrywamy przy tym rolę 'ala gwałt' oooj bardzo ją to podnieca mrrr