Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenka123ddd

powrót po 3 miesięcznej przerwie warto?

Polecane posty

Gość Milenka123ddd

Witam. Byłam w związku 3 lata byliśmy zaręczeni jednak zakonczylam ten zwiazek iz moj narzeczony nie doceniał mnie. Wróciłam bo tęskniłam a on niby na mnie wiernie czekał ehh przynajmniej tak pisal. ale teraz gdy wrocilismy do siebie okazuje się że zdązył całować się z dwoma dziewczynami ( myślę ze bylo ich wiecej ale sie nie przyzna) i chodzić po klubach gdzie tancza pol nagie laski oraz wiecznie latał po dziewczynach i teraz gdy siedze sobie na portalu spolecznosciowym to mnie h*j strzela gdy czytam jego komenatrze do lasek z ktorymi sie spotykal jak ze mna nie byl .. Warto to przeboleć ?? czy olać go ?

Gość gosc900000000000000000
..

Gość ona 27......
oczywiście że olać, no przepraszam Cię bardzo zerwałaś z facetem i uważałaś że bedzie czekał i płakał po nocach. niektórzy muszą zająć się czymś innym aby nie myśleć , nie cierpieć, nie byliście razem więc sądzę że nie masz co lamentować tylko cieszyć się szczęściem obecnie.

Gość ona 27......
znaczy olać to co robił tak dla jasności :)

Gość gość
przeboleć.

Gość gość
nie warto, zostaw go, koles co chodzi oglądac gole kurvy... litosci, to nie material na męża. i co wieczor kawalerski tez pewnie z kurvami i kolegami, daj sobie z nim spokoj, to zwykle zero.

Gość Milenka123ddd
kocham go, dlatego wróciłam. Tylko cholernie mnie boli fakt że tak szybko sie pocieszył wtedy kiedy ja cierpiałam.. A mówił że na mnie wiernie czekał i nadal się tego upiera ale przcież gdyby wiernie czekał to by tego nie robił prawda? mam taki mętlik w głowie że tragedia.. nie chce znów przeżywać rozstania ale nie mogę sobie poradzić z myślami że miał inną w objęciach,:(

Gość gość
To po jaką cholerę odchodziłaś od niego, a teraz miauczysz jak srająca kotka. Walić takie puste blachary po dupsku. Jesteś pokręcona. Facet miał rację że sobie poszukał dziewczyn do lizania. Całować to jeszcze nie grzech. Gorzej jakby dupcył.