Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość racjonalna i rozsądna

Pomimo że jestem kobietą to gardzę wszystkimi histeryczkami,

Polecane posty

pierdolisz moorland kobiety sa zdecydowanie bardziej emocjonalne, to oznacza, ze zdecydowanie czesciej niz mezczyzni kieruja sie emocjami, czy to oznacza, ze sa glupsze? nie, to jeszcze nie, kobiety sa glupsze, gdyz maja inaczej skonstruowany mozg i tyle i prosze nie oczekuj dowodow na wieksza glupote kobiet, lub nizsza ich inteligencje, bo to zbyt oczywiscie co do histerycznosci, to histerycznie moga sie zachowywac inteligentni faceci i glupie kobiety czy emocjonalna kobieta moze nie byc histeryczka? jasne, ze tak czy kobieton moze byc histeryczny? oczywiscie, ze tak

Gość racjonalna i rozsądna
"jednak kierowanie sie emocjami nie jest rownoznaczne z histerycznoscia, podobnie jak krzyk nie jest z tym rownoznaczny" Im bardziej decyzje podejmowane są na podstawie samych tylko emocji tj. bez udziału racjonalnego osądu tymbardziej zachowanie jest histeryczne. Krzyk sam w sobie oczywiście o niczym nie świadczy.

Gość achoojtam
...sralis mazgalis pierdu franca

Gość mi mala niebieska
ale sie uparles na te grejpfruty:) a to tylko dodatek ;)

Gość gość
popycham posty

Gość gość
...grjpfruty analnie..?...nono ciekawe....!!!!!!no no

Gość szoł mast goł łan
Kobiety zawsze były, są i będą głupsze, rzecz jasna jakieś tam wyjątki istnieją.

Gość gość
up

Gość gość
mój men jawnie szydzi z tego że histeryzuję. histeryzuję. czyli staram się by to co mówię do niego dotarło,czyli krzyczę. bo gdy mówię nie dociera. najbardziej histeryzuję gdy on nieliczy się z moimi uczuciami

cóż to autorko, facet rzucił cię dla ładniejszej histeryczki? :D 8 ja gardzę kretynkami zakładającymi idiotyczne topiki i próbującymi w ten sposób podnieść swoją żałośnie niską samoocenę :) doprawdy, żałosne.

Gość żelek ty się już nie ośmieszaj
odezwał się tępy histeryczny babochłop (chyba największy na kafe, no może ewy33 nie przebija) którego rzucił facet hahahhahahahaha :D

Gość acHÓjtamwsrakE
....hysTeryja......gÓpie dÓÓpy.....