Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fantazje erotyczne kobiet

Polecane posty

Gość gość 9 55
Gość_ddr stanowczy!

Gość gość
nie ja korespondowałam wcześniej, ale w moim przypadku fantazje, przygotowania do nich i zabrakło mi kilka razy tego ostatniego kroku. NIe czuję się z tym fajnie, bo uciekam. Może kiedyś się zdecyduję przyjść pod wskazany adres i otworzyć drzwi........

@gość No, muszę przyznać: specyficznie zagadnienie ujęłaś tym "drzwi otwieraniem" ;)

Gość gość
no tak, kiedyś chciałam pójść do takiego kina dla dorosłych, żeby tam być nago, to założyłam na siebie szpilki, pończochy i płaszcz, no i krążyłam z dwie godziny, ale nie odważyłam się wejść.

@gość A przypadkiem to z Trójmiasta nie jesteś?... ja bym raczej Kraków obstawiał, ale nic nie tracę pytając.

Gość gość 9 55
Gość_ddr Masz trochę racji. Z jednej strony strach i utrata prywatnosci a z drugiej spelnienie marzeń.

Gość gość
próbowałam w Krakowie, ale byłam tam przejazdem. Z 3 miasta też nie jestem. Trochę Twoich wpisów czytałam i jestem pewna, że jak byś mnie miał, to wyszłabym od Ciebie wytresowana, obolała, ale zaspokojona i szczęśliwa pewnie. Tak wnioskuję po różnych Twoich wpisach, tak chciałam się wygadać.

Gość gość 9 55
Gość_ddr Masz trochę racji. Z jednej strony strach i utrata prywatnosci a z drugiej spelnienie marzeń.

@gość No, to w tym kontekscie stają się wyrazistsze Twoje słowa: "Może kiedyś się zdecyduję przyjść pod wskazany adres i otworzyć drzwi........" Podoba mi się szczery sposób, w jaki ze mną rozmawiasz. I Twoje otwarte podejście...

Gość gość
Lubisz polecenia spełniać?

@gość 9 55 Być może musisz jeszcze trochę dojrzeć do realizacji Twych pragnień...

@gość To chyba do mnie: w naszym wypadku polecenia wydaję ja. A od spełniania ich jesteś Ty.

Gość gość9 55
Gość_ddr Akurat z nudów przeglądałam int. Bo mąż jest w pracy.i trafiłam na ten temat. Jak wspominałam jestem mężatką już, Ale marzenia marzeniami kabaretki i szpilki w szafie są. W impulsie..

Gość gość
Nie do Ciebie, zbytnia chełpliwoś

Gość gość 9 55
Ktoś sie podcina pod mnie.

@gość9 55 Akurat to, że jesteś mężatką umknęło mi dziwnym trafem. Ale to duży + dla Ciebie. Ta okoliczność przyjemnie zwiększa perwersję sytuacji...

Dziewczyny! Ustalcie kto jest kto itp. itd. Albo wejdźcie na flagowce, albo na GG. Bo inaczej to już nie wiem z kim rozmawiam. Za dużo tutaj złośliwych żartownisiów.

Gość gość9 55
Na pewno dla Ciebie _ddr

Gość gość
Ddr jakiś przymuł jesteś, ja do ciebie pisałem.

Gość gość9 55
_ddr Masz rację to perwersja by była i hard Core. Całkowity musiała bym się umknąć z domu oszukać męża . Wynająć hotel żeby sie przygotować do ,,pracy,, bo w stroju prostytutki pewnie ciężko podróżować, przejść do pokoju . Wziąć pieniądze! I wtedy spełnić fantazję.

Gość gość
Ale nie spełniłaś moich gdy pisaliśmy na priv

Gość gość9 55
Nie raz sie biłam z myślami czy to warto i tamto na takie studia na inne. Realizować marzenia... to akurat materialnie nie jest kosztowne wystarczyło niewiele obcasy i kusa kiecka Tylko odwagi brakuje .

Gość 32ona
od drzwi, to ja jestem

Gość 32ona
teraz 2 - 3 godziny z mężem wychodzę na spacerek. Polecenia - chyba lubię, nie wiem nie byłam w takiej relacji. Zawsze jak czytałam to trzeba zdjęcia przesyłać, a ja nie chcę do sieci wstawiać, więc zaraz usłyszę, że nie jestem kobietą. Nie chcę, albo jeszcze nie jestem gotowa.

Gość gość
Nie jesteś na to gotowa

Gość 32ona
zanim wyjdę, nie wiem czy jestem gotowa czy nie, wiem, że mam ochotę spróbować, ale się boję. Mam trochę doświadczeń z przed ślubu, a i w trakcie małżeństwa szaleństwo się zdarzyło. Polecenia, a na czym to wirtualnie polega? Jakieś przykłady?

Gość gość
Nie wyzywaj mnie bo nie jestem na twoim poziomie