Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fantazje erotyczne kobiet

Polecane posty

Gość gość
Latasz po wszystkich tematach z nadzieją że kogoś wyrwiesz ale jak widać żadna nie ma ochoty na takiego leszcza

Gość gość9 55
Norzyce ?

Gość 32ona
Panowie, nie dogryzajcie sobie, każdy ma prawo do własnego zdania. Zastanówcie się proszę jak można spróbować przełamać barierę strachu, odwrotu, jeśli oczywiście chcecie.

Gość gość_ddr
@32ona Musisz do tego dojrzeć sama. Tego procesu się nie przyspieszy; no, chyba że chwilowo --- alkoholem.

Gość gość
Panowie, kobieta chce zostać Hot Wife, a wy mówicie, jeszcze nie czas. To co zrobić aby jak najszybciej stała się wspólną zabaweczką, przecież im więcej takich zabaweczek, tym lepiej. Coś postaram się wymyśleć jak delikatnie wejść w świat pokonywania granic i otwierania drzwi...

@gość Zasadniczo niezbędne jest spotkanie twarzą-w-twarz. Lecą luźne temaciki, kawa-ciasto-lody, pojawia się alkohol. Napięcie rośnie, rozmowa pikantnieje, spojrzenia zaogniają się, pojawia się dotyk... babka 'pęka' i już dalej samo idzie. A jak już raz poszło, to będzie szło kolejnymi razami --- samoistnie...

Gość gość9 55
Rozumiem kolezanke ona32 trochę odwagi i pierwszego kroku i można być hot wife czy call gril. Zrealizować marzenia. Chociaż na chwilę.

Gość 32ona
no i po spacerze, mąż na ryby z kolega jedzie. Przeczytałam co piszecie i trochę racji w tym jest. Z jednej strony jak umówię się z kimś z forum, to duża jest szansa, że się nie pojawię., tego bym nie chciała. Po alkoholu, wolę świadomie zaszaleć. Zrobię tak, ogarnę komunikację miejską, ubiorę się bardzo sexy i pojadę do miasta. Może na jakiegoś drinka, może się ktoś przysiądzie, może... Co w taką pogodę na Was Panowie zrobi wrażenie - jaka kreacja? Może się tym razem uda coś?

Gość gość9 55
Koleżanka ma rację mój mąż jest w pracy pojadę zatankować sasamochód . Założę taką ,,grzeczna,, wiosenną sukienkę pod to trochę za mały pusch up i konturòwka i nie za duży obcas. Myślę ze coś mi sie w aucie zepsuje trochę po ostrze pazurki.

Gość gość
na tankowanie samochodu, to załóż krótką spódniczkę bez majteczek, a torebkę z portfelem wrzuć do bagażnika. Jak skończysz tankować, a ktoś za tobą podjedzie, to wyciągniesz, poszukasz czegoś w bagażniku i pójdziesz zapłacić.

Gość zielona herbata z grejpfrutem
Mnie się marzy seks na tle zachodu słońca :) Taka moja natura:)

Gość gość
do 32ona, szpilki abyś nie mogła za szybko iść, jak masz biust, to cienka bawełniana bluzka bez biustonosza i krótka spódniczka. Tak sobie pospaceruj i trzymaj kciuki, żeby byłą burza z deszczem, na pewno jakiś uczynny się znajdzie aby udzielić schronienia przemokniętej. Wszystko spontan i nie będziesz miałą czasu na analizowanie. Powodzenia.

Gość gość9 55
Do gosc 15 43 Bez majtek nie ma mowy. Z nawet bardziej pikanie a nie wulgarne.

Gość gość
może racja, to białe koronkowe, ok?

Gość gość9 55
Myślałam raczej o ostrych jak brzytwa strinach.

Gość gość
idziesz w dobrym kierunku, jaki topik?

Gość gość
9 55, a chciałabyś pogadać na mailu?

Gość gość
zanosi się na deszcz, ciekawe czy 32ona zrobiła tak jak napisałem, może coś opisze, zobaczymy.

Gość gość9 55
Oj chodzi za mną ta fantazja Dostaje @ z osobnej skrzynki na tel po kryjomu odpisuje w pracy podaję w nim stawkę za noc i warunki, nagle dostaję odpowiedź hotel i nr. Pokoju godzinę. Zgadzam sie. Jadę szybko z pracy do domu i szykuje sie na drugi etat. Depilacja olejek mocny makijaż konturowka ostre jak brzytwa stringi ciut za mały pusch up obcisła bluzka tak aby stanik lekko wychodził i do tego mini tylko zakrywajace tyłek. I szpilki czarne z czerwoną podeszwá . Włosy spięte . Dzwonię podjeżdża kierowca b grzeczny wsiadam do auta na tylne siedzenie przeistoczona z grzecznej dziewczyny w rasową sucz. Podjeżdża pod bardzo elegancki hotel i wychodzi hotelowy boy i prowadzi mnie do dyskretnego wejścia mini mi sie podciągnąneła w samochodzie, zamiast ja ściągnąć kręcenie tyłkiem sprawia mi dużo przyjemnosci chlopak nie wie gdzie ma podziać oczy. Jedziemy windą zagaduje chłopaka on się slini oglądam się w lustrach ,,jestem siekiera słyszałam jeszcze ale klacz,, Podprowadza mnie pod pokój otwiera przystojny facet w szlafroku wpuszcza mnie do środka ogląda mówi ok podaje plik banknotów chowam je do torebki . Rozpinam szlafrok biorę sprzęt do ręki i widzę że tej nocy dobrze się po bawie . Robię te rzeczy które zawsze chciałam zrobić z wyuzdaną przyjemnością. Taka transformacja bez zobowiązania.

Gość gość 9 55
Miałyście dziewczyny takie fantazję jak ja? Przebieranki nie raz robiłam ale odwagi żeby stać sie divą chociaż na jeden wieczór nie mam.

Gość gość
chciałabym przez jedną noc być dziwką , zrobić to za pieniądze, spełnić najmroczniejsze żądze facetów, i żeby tych facetów było jak najwięcej,

Gość gość
do gość 9 55, miałaś przygodę z tankowaniem samochodu, która planowałaś?

Gość gość
Nie rozumiem jak strach tak może blokować realizację fantazji:(

Gość gość
Już wszystkie przy garach w kuchni?:( i fantazje poszły precz;)

Gość gość
Tak jest, pozostał tylko stary mąż i paluszek.

Gość gość
Ciepło jest chyba macie co pokazać?:)

Gość gość
Joasia nie spamuj tylko cos napisz:)

Gość gośćr

Była tu taka co fantazje pisała