Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

otostick

Polecane posty

Gość gość

hej, czy ktoś z Was już używa tych korektorów. Zamówiłam wczoraj i czekam na przesyłkę ale chciałabym kilku podpowiedzi

Gość Sebulkowa
Hej. Ja też jestem bardzo ciekawa czy ktoś poleca ten produkt...mam nadzieję, że chociaż Ty napiszesz jak się użytkuje te korektory jak już sprawdzisz:) Pozdrawiam:)

Gość gość
hejka. Polecam korektory otostick. pierwszy raz zamowilam je w maju 2013r. nie bylam pewna, czy bedzie to dobry zakup. czekalam az przyjda, wrreszcie... przyszły. od razu otworzylam i nie oglam sie doczekac az je zaloze. Zalozylam, efekt byl niesamowity, uszy przylegaly, byly dokladnie takie jak chcialam! od razu moglam zwiazywac wlosy, bez zdnego problemu i obawy. Pierwsza para trzyamala ponad 3 tygodnie, nie rozstaje sie z nimi do dzisiaj, zamawiam na bieząco, para trzyma mi teraz od 21 do 25-26 dni. Moje uszy sa bardzo elastyczne :D i "miękkie" chyba dlatego, moja koleznka zamawiala razem ze mna i niestety jej po 1 dniu juz sie odkleily i nie byla zadowolona. Ale ja mam o jeden kompleks mniej, sa niesamowite! ;)