Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupujecie mamom na Dzień Matki?

Polecane posty

Gość gość

teściowym też kupujecie?

Nie mam pojecia co kupie. W tamtym roku dalam mamie wyhaftowana czerwona roze w antyramie. Taka dosc duza. Kolezanka mi wyszyla bo to jej hobby. A tesciowej z jakiej racji? To nie moja matka wiec niech maz sie martwi

Gość gość
pierścionek z markezytami ukochanymi mojej mamy, a mąż swojej mamie wielki bukiet róż

ja swojej mamie Rafaello w puszce i dobra kawe,zjem i wypije razem:D a do tego pościel jakaś, bo cos mowila,ze by sobie kupila a tesciowej nic nie daje, z jakiej okazji, to nie moja matka, jestem z nia na Ty

Róź i pomadkę, bo jej sie kończą i wiem, że będzie zadowolona ;) Ale żałuje, że nie kupiłam jej jakiegoś kwiatka za 5zł, bo jest zrzędliwa ostatnio jak nigdy ;)

Mojej mamie to ciezko dobrac prezent. Kosmetykow l, typu podklad tusz puder, nie uzywa, perfum ma duzo, kremy i takie tam tez ma, bizuterii nie lubi, wiec ciezko trafic z prezentem. A nie chce jej kupowac garnkow czy zastawy stolowej, bo chce zeby to bylo cos tylko dla niej, a naprawde nie mam pomyslu

a moja ma dwa dni przed dniem matki imieniny i prezent jeden, juz kupilam i juz wreczylam, suszarko-lokowke taka super fajna:D bo juz tego narzekania jak to ona wlosow rano nie moze ulozyc juz sluchac nie moglam. jest zachwycona a ja mam z glowy:)

Gość gość
czyli tesciowym nie?

Gość gość
teściowym top powinien mąż kupić. To w końcu jego mama. Ja mojej mamie zawsze daję bukiet kwiatów. Czasem jakis pergum lub kosmetyki