Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;lm;lm

Najlepszy zel wyszczuplajacy, co polecacie??

Polecane posty

Gość ;lm;lm

jak w temacie, opiszecie jakich produktow uzywacie, z czego jestescoe zadowolone, po jakim czaei byly widoczne efekty itd.

Gość gość
Polecam Ci L-karnityne w żelu. Można kupić na allegro :)

Gość gość
na allegro nie robie zakupow. A mozesz roziwnac? uzywalas tego sama? prosze o pelne odpowiedzi, uzasadnienie swojej propozycji

Gość gość
ja wlasnie zaczelam uzywac Eveline 3D,kupilam w rossmanie i fajny jest smaruje rano i wieczorem i celulit mi znikl zreszta ja mialam bardzo maly celulit i to tylko byl widoczny jak noge scisnelam a teraz nic nwet jak scisne:)

Gość gość
jasne jasne. prawda jest taka, ze samymi smarowidłami nic nie wskórasz. i mowi to kosmetolog

Gość gość
podnosze

Gość 3434343434
Ma duży cellulit. Używałam różnych żeli na to świństwo. Nic nie pomogło, cellulit nadal mam, chyba zacznę gimnastykę partii ud i więcej przyjmowania płynów.

Gość ;lm;lm
ostatnio wysmarowałam sie spermą byka pomaga ale lepiej smakuje

Gość gośćcojekość
maskara że są tacy ludzie którzy wierzą w kremy wyszczuplające. Żenada, od żadnego kremu nie schudniesz no chyba że posmarujesz się kwasem który wyżre Ci tkankę tłuszczową ale obawiam się że to może się skończyć zgonem hahaha. daruj se kobito te kremy. Cellulit tak samo - na cellulit może troszkę działają kremy i zabiegi ale wierz mi że na pewno nie takie za 2 dychy z rossmana.

Ja wyszczuplających nie używałam, ale na cellulit np Guam uważam że działa cuda.

Gość gość
uzywalam bardzo wielu, zaden nie działal, strata kasy, reklmy na nich to sciena , zawsze pisza,ze np dzial na 90 % i jest furtka,ze jestec ( jak pewnie kazdy) w tych 10% pozostałych. Jakby ktorys zel dzialal, bylby znany na caly swiat.

Gość mejba
o nie zgodze sie z toba! ja jestem zywym przykladem, a bardziej moje uda i poskadki na to , ze zele dzialaja. tyle, ze ja ni ekupowalam drogeryjnej chemii a za 4 dyszki kupilam bardzo skuteczny produkt. wyliczylam, ze dokladnie po 28dniach :D uzywania calkowicie znaikl mi cellulit, ktory byl wczesniej widoczny z daleka. ja mam Mineral Beauty System żel antycellulitowy ( przystanekpiekno.pl ) i chocby nie wiem co , nie zmieniam!! :D kupilam tutaj, bo oddaja 1 % na bezdomne pieski. to sie ceni ;)

Gość gość
http://wizaz.pl/kosmetyki/foto/23405_500.jpg ja używałam tego przez miesiąc i są efekty, odchudzałam się, ale nie mogłam spalić tłuszczu na brzuchu. Kupiłam ten krem i zawsze 15 minut przed ćwiczeniami wcierałam solidnie w brzuch i boczki, potem ubierałam bluzę i ćwiczyłam. I są efekty!

Gość gość
mnie pomaga zestaw: racjonalna dieta, basen minimum 3 razy w tygodniu plus dwa razy w tygodniu joga

Gość domowa
ja ten mineral beauty system tez uzywalam. ma dosc ciekawa konsystencje, ale to mniejsza o to. mnie tez bardzo pomogl. do tego dietka, ale nie jakas rygorystyczna i regularne cwiczenia. ale zel spisal sie na 5 +

Gość gość
Najlepszy arkana z pepydami biomimetycznymi, zmniejsza ilosc komorek tłuszczowych i ich rozmiary :)

Gość gość
ja słyszałam ze piling kawowy działa ....cellulit .... stosował ktos z was warto ???

Gość gość
polecam mniej żreć- nic nie kosztuje i działa w 100% a kobiety, które ćwiczyły i były na diecie i zachwalają jakiś kosmetyk tylko się ośmieszają.

Gość gość
Gość z 11:21 Też mialam ten balsam, bardzo ujędrnił moja uda i brzuch, dodatkowo wysmuklił. Zapach jest przepiękny :)

Gość Gość

Najskuteczniejszy dla mnie okazał się ten kupiony w sklepie Studio Figura