Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiedźmiokaaa

Zauroczyłam się dużo starszym facetem :(

Polecane posty

Gość Wiedźmiokaaa

Cały czas o nim myślę, strasznie mnie fascynuje, ale wiem, że to bez szans. Ja mam 24 lata i szanse na szczęśliwy związek z rówieśnikiem, on zaś 50 i poza zwykłą sympatią nie wydaje się mną zainteresowany.

Gość gość
brakuje ci ojca ??? wez sie ocknij dziewczyno

Gość gość
brakuje ci ojca ??? wez sie ocknij dziewczyno

Gość Wiedźmiokaaa
Może ktoś coś doradzi? Czuję się niezbyt komfortowo w tej sytuacji.

Gość Wiedźmiokaaa
Może ktoś coś doradzi? Czuję się niezbyt komfortowo w tej sytuacji.

Gość Wiedźmiokaaa
Nie wiem, skąd to się bierze. Nigdy nie pociągali mnie starsi. Mam kolegę w moim wieku, w którym byłam do niedawna zakochana po uszy, ale odkąd tylko pojawił się ten gość, zainteresowanie ukochanym zmalało. Wiem, że nic z tego nie będzie, męczę się niemiłosiernie za każdym razem, gdy się spotykamy, a mimo to nie potrafię zapomnieć :(

Gość martaaaaaaa.22
mam to samo:( zawsze podobali mi sie duzo starsi faceci...ale nie ich cialo,nie ich kasa... ale to coś...intelekt,mądrosc,opanowanie,stanowczosc,zaradnosc,tak zwana cieta riposta,.(strsznie lubię jesli facet jest tak uroczo zgryzliwy ) :D ZAwsze podobali mi sie moi nauczyciele...teraz wzdycham do kazdego lekarza do ktorego idę :D (dentysta,ginekolog,dermatolog)..Podoba mi sie nawet robotnik budowlany ,taki po 40 stce....Poodoba mi sie jego intelekt poczucie humoru i wraziwosc :D i co mam z tym zrobić??????? mogę sobie tylko pomarzyć...jak przychodzi co do czego to jestem strasznie spięta,bo oni strasznie mnie peszą...Pewniewiedzą jak na mnie dzialają...

Gość Wiedźmiokaaa
Wiesz Marto, mnie właśnie nigdy dotąd nie pociągali starsi (no chyba, że Johnny Depp, ale to akurat co innego ;-) ). Wolałam chłopców w moim wieku, zdarzali się i młodsi... Nie wiem, dlaczego zwróciłam uwagę na tego człowieka. Być może właśnie z tych powodów co Ty : intelekt, mądrość, duże doświadczenie życiowe, stanowczość, dojrzałość psychiczna, poważniejsze podejście do życia, inteligentne poczucie humoru, troskliwość... Zaimponował mi bardzo.

Gość gość
ja mam sposob, zeby was z tego wyleczyc - wyobrazcie sobie, ze wy- 25 letnie kobiety, bedziecie musialy obciagac takiego starego 50-letniego pomarszczonego k/u/t/a/s/a... szybko wam ta "milosc" przejdzie :)))))))))

Gość gość
Gó/wno wiesz o 50-cio letnich facetach,a się wypowiadasz!

Gość gość
Ja z kolei wszystko wiem, bo jestem w podobnym wieku i powiem tyle: dziecko, daj sobie spokój i znajdź sobie miłego chłopaka w podobnym wieku. Wlaśnie z takim wymieniłam kilka fajnych mysli wczoraj na "kafe", ale oczywiście nieopatrznie, bo wszyscy jesteśmy tu anonimowi. Gdybym odnalazła tego sympatycznego chłopaka, to bym Was poznała. Naprawdę kutura i klasa.

Gość gość
jak fajny to warto spróbować