Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówka z milanówka

Jaka była wasza pierwsza myśl po zobaczeniu pierścionka zaręczynowego?

Polecane posty

Gość gościówka z milanówka

Jaka była wasza pierwsza myśl po zobaczeniu pierścionka zaręczynowego? Moja : "Jaki mały!" Jak się później okazało o brylant 25ct i większego bym nie chciała.

Gość gość
pierwsze bylo rozczarowanie ;[

Gość jestem zawsze gosciem
ja przezylam totalny kompletny zachwyt. Pierscionek byl dosc specyficzny, nie przypominjacy klasycznego zareczynowego, bo z kolorowym kamieniem, szmaragderm, taki mniej wiecej http://www.nokaut.pl/pierscionki/pierscionek-ze-szmaragdem-i-brylantami-0-17ct-pk-023d.html no i padlam, to bylo to. Nawet nie wiedzialam, ze tak bardzo wlasnie taki chcialam, jak zobaczylam to az sie zachlysnelam i pomyslalam, jak dobrze on mnie zna.

Gość jestem zawsze gosciem
ja przezylam totalny kompletny zachwyt. Pierscionek byl dosc specyficzny, nie przypominjacy klasycznego zareczynowego, bo z kolorowym kamieniem, szmaragderm, taki mniej wiecej http://www.nokaut.pl/pierscionki/pierscionek-ze-szmaragdem-i-brylantami-0-17ct-pk-023d.html no i padlam, to bylo to. Nawet nie wiedzialam, ze tak bardzo wlasnie taki chcialam, jak zobaczylam to az sie zachlysnelam i pomyslalam, jak dobrze on mnie zna.

Gość gość
piękny ")

Gość gość
Ja tego problemu nie miałam, my w ramach prezentu zareczynowego kupiliśmy sobie wymarzone nowe auto :D

Gość gość
SZOK naprawde nie spodziewalam sie ze dostane pierscionek po 3 miesiacach bycia razem, byl inny niz tradycyjne zareczynowe, z bialego zlota, taki fikusny. Mimo iz od tamtej chwili minelo juz 10 lat ciagle wzbudza zachwyt nie tylko moj

Gość moja pierwsza mysl...
....jaki piekny, elegancki i taki moj wymarzony. Jest dokładnie taki jaki sama sobie bym wybrała. Niesamowicie ucieszyłam się z tego, że narzeczony tak dobrze mnie zna i potrafił tak super dopasować pierścionek!

Gość vgfdgfdgf
zachwyt! dostałam pierścionek z tanzanitem otoczonym brylantami (malymi). pierscionek maly i skromny, dla mnie przepiekny

Gość gość
Moja myśl: "aaa... to dlatego przez kilka ostatnich dni dziwnie się zachowywał i wychodził gdzieś sam bez uprzedzenia" ;))))))))))))))))))))) Szukał pierścionka :)

Gość gościuwa poranna rosa
ja pomyślałam super tylko szkoda że koleżanki nie mój

Gość prof. Lampart-Startrekowicz
Pewnie wszystkie pomyślałyście: suuuper, szkoda tylko, że koleżanki, nie mój.

Gość gość
ze jest okropny

Gość gość
tanzanit jest piekny,tylko szkoda ze taki kruchy,latwo mozna go uszkodzic,dlatego na pierscionki zareczynowe (ktore sa na cale zycie...) malo polecany

Gość gość
a ja pomyslalam kuuuurrr wa za maly na moj palec haha ale okazalo sie ze dobry:P

Gość gość
my z mężem byliśmy razem wybierac pierscionek,więc wybrałam taki jaki mi się podobał...nawet gdyby chciał sam mi kupic pierscionek to nie wiedziałby by jaki rozmiar bo nigdy wczesniej nie nosiłam pierscionków i nie wiedziałam jaki rozmiar nosze

nie pamiętam, co pomyślałam o pierscionku. Ale jak zobaczyłam, ze klęka przede mną i wyjmuje pudełko pomyslałam "jezus maria, co teraz??". Bo do słubów to ja jestem nie "nie". Ale zapytał, czy spędzę z nim reszte zycia- wiec ze spokojem sumienia sie zgodziłam :):) A pierścionek jest przepiękny. I po latach odkryłam, ze mega drogi- wiec teraz bardziej o niego dbam :)

"ale to na serio?" :) bylismy razem dopiero rok i w życiu bym się tego nie spodziewała :)

"ale to na serio?" :) bylismy razem dopiero rok i w życiu bym się tego nie spodziewała :)

Gość gość
Yyyy ale przeciez wiedział ze nie lubie żółtego złota! Okazało sie w świetle dziennym że jest z białego ;)

Gość gość
a my kiedys kiedys ogladalismy przy okazji zakupu jakiejs bizuteri pierscionki i ja mowilam jakie mi sie podobaja. i dostalam wymarzony:P delikatny elegancki zmalym brylantem złoto zółte i biale-bo ja w złocie nie chodze raczej. dlatego mysle ze jest idealny:)

Gość gość
ja nie pamietam co pomyslalam...:) bardzo malo co pamietam. chyba bylam w takim szoku bo jak chcialam przyszlej tesciowej opowiedziec o zareczynach to prawie nic nie pamietalam. dobrze ze byl obok narzeczony to dopowiedzial...:) ale uwazam ze moj pierscionej jest najpiekniejszy na swiecie i za nic bym go nie chciala zmienic:)