Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurza mnie jak ktos pyta co u mnie, a jak ja zapytam to wielkie oburzenie!!!!

Polecane posty

Gość gość

przyklad. Wczoraj pisalam z kolezanka, ktora wynajmuje mieszkanie z matka przy mojej dalszej rodzinie. troche tam mieszkalam , wiec sie poznalysmy i czasem piszemy na facebook. ale ostatnio to ja pierwsza sie odezwe do niej. Oczywiscie to nie zaden problem jest, bo siostrzeniec mowi jakbym nie miala innych problemow, otoz mam , ale ona byla moja taka jedyna kolezanka , o wszystkim moglam z nia pogadac , ale jak juz tam nie mieszkam to widze ze jest inaczej.... a chodzi o to ze ona mnie pyta o wszystko , tzn chce mojej odpowiedzi, a na moje : co u Ciebie , nie napisze nic konkretnego: Ja:czesc co slychac u Ciebie? Ona: Czesc co slychac u Ciebie. Ja: w sobote bylam na 18stce u siostrzenca) Ona: to ja Cie pytam itd itd ( ja mowilam o sobie) a ona: a dlaczego? a kto tak powiedzial? a to ty nie pracujesz tam? skad ty masz kase? to za co ty zęby leczysz? to co ty tam teraz robisz w (moje miasto) ? Ja w koncu zapytalam co tam u Ciebie, sesje juz masz? Ona:u mnie wszystko ok. JA: pozdrow swoja mame. o tam W (dzielnica) slychac ? Ona: dzieki. skad moge wiedziec co tam w (dzielnica) slychac :D Ja: no przeciez mieszkasz w .... , a mnie dawno tam nie bylo.. Ona: to co , ja siedze w domku tak mniej wiecej napisalam, ona niema tam znajomych, jedynie czeto u moich wujkow jest , czesto do siebie chodza bo obok mieszkaja , i ona nic a nic nie powie mi co tam slychac , a ja jej wczoraj ostatni raz powiedzialam, jestem na siebie zla . ona nie powie, bo to plotki , ale ja wiem jak zawsze do wuja szla , jak przyjechalam to gadala , i pewnie opowiada co u mnie, a ja nic nie wiem co u nich .. na pyatnie co u ciebie , odpowiem u mnie wszystko ok tak jak i u ciebie! , ale nie wiem czy bede miala okazje bo ona juz nie pisze do mnie

Gość gość
jestem zla ze ona sie tyle dowiedziala o mnie co zamierzam robic, gdzie jechac, a teraz po poludniu pojdzie do wujostwa i beda wszyscy na mnei gadac, a ona o sobie nic nie powie, nawet co u wujostwa, a przeciez wiem ze chodzi tam :(

Gość gość
:(:(