Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiaabasiaa

jak zrozumiec ten opis?

Polecane posty

Gość basiaabasiaa

,,Trudno jest zapomniec o kims,kto dal Ci tyle do zapamietania,,czy to znaczy ze ma mnie dosc, czy chCe juz mnie zapomniec na dobre??

Gość gość
ze mimo iz chcialby cie zapomniec nie potrafi

Gość basiaabasiaa
...bo nasze rozstanie bylo nie za fajne,udowodnilam mu ze on mnie cche zdradzic nie ja jego:-) wyszedl troche na pleyboya i jest na mnie zly ze go wkrecilam,cche zapomniec o calej sytuacji,ale chyba nie umie, ja mu powiedzialam ze jak mu minie to ma dac znac,nieche sie do niego odzywac gdyz caly czas wspomina o tym jak podszylam sie pod inna laske i go wkrecilam na romansik,a potem rozmowe skopiowalam i mu wyslam,teraz mu wstyd ,jak sadzicie minie mu?, ja juz sie do niego pierwsza nie ode dzwe dam mu czas,a wiem ze napewno on zrobi pierwszy krok, gdyz mamy bardzo mile wspomnienia z realu,nie kochalismy sie jesli o to chodzi..

Gość basiaaabasiaa
nic nie komentujecie? szkoda

Gość basiaaabasiaa
wczoraj zablokowalam jego gg, i koniec znajomosci:-)) jak on flirtowal z innymi jak juz mnie poznal, ,to zanczy ze nie jest byl mna za bardzo zainteresowany:-) to na co podtrzymywac chora znajomosc,i 14 dni bez odzywanai sie do mnie tez znaczy ze ma nie gdzies, to na co dac sie wykorzystac draniowi w przyszlosci,.ulga dla mnie nie widze jego bzdurnych opisow na gg a wiem ze one tyczyly sie do mnie:-))

Gość panna wrzesniowa
Hej basia faceci to swinie...

Gość basiaaabasiaa
coraz bardziej mnie to przekonuje ze to swinie:-)))

Gość ona_ 30
No i super, też tak jednemu pokazałam. Nie pasuje mu to nara ja się napraszać nie mam zamiaru.

Gość mister germany
nie wszyscy.....sorry! :-) Sa tez prosiaczki :-)

Gość basiaaabasiaa
mam juz nowy okaz:-)) a ex-znajomy w koncu przestal dawac opisy glupie na gg:-) na poczcie wp. widac jego nr. gg i juz jest bez glupich opisow, czyli byly one do mnie,ale duma meska nie pozwoli mu sie do mnie ode dzwac, lubie ja dawac kosza facetowi! cieszy mnie ze ja decyduje...,

Gość basiaaabasiaa
ex-znajomy idzie do szpitala na operacje, czy wypada go sie zapytac po operacji jak sie czuje? jak wy byscie zrobili?

Gość gość
basiaaabasiaa to kto Cię r***a ?

Gość basiaaabasiaa
cos malo konkretnie gadasz :-P

Gość gość
ale wy koorwa macie problemy :o

Gość basiaaabasiaa
noo sa to problemy, jaki poczatek zwiazku taki i jego koniec, niejasnosci trzeba sobie wyjasniac,i sie docierac:-)

Gość basiaaabasiaa
jednak sie ode dzwal i prosil o kontakt:-)) wyjechal z kraju i ma mobilne gg ale dal jednak znac..chyba chce mus sie poskakac po mnie:-P przytrzymam go na maxa:-P