Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buty Kamik toddler tickle numer a długośc stopy dziecka

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny które macie do czynienia z tym producentem butów (Kamik). Moja córka ma długość stopy 14,5 cm więc tradycyjnie wychodzi numer 23 wszystkich butów jednak buty Kamik na Zalando z ich tabelą rozmiarów to numer 23 a na innej stronie sprzedającej te same buty (ten sam model) to : 15,5 cm odpowiada numerowi 25 i pogubić się mozna bo to ten sam but a dwa rózne sklepy oferujące ten sam but mające różne tabele oznaczają że ten sam model buta ma dwie rózne numeracje. Ze względu na korzystniejszą cenę interesuje mnie sklep gdzie numer 25 odpowiada 14.5 cm długości stopy i jak mam to rozumieć bo jak kupię numer 25 to but może być dwa centymetry za duży. Może któraś mama ma takie buty i mogłaby mi powiedzieć jak się ma numeracja tego buta do dwóch podanych przezemnie tabeli numerwó? Dziękuję z góry za pomoc.

Gość gość
Pomyliłam . Ten drugi sklep i ich tabele to 14,5 cm długości stopy to numer 25 a nie 23 jak tradycyjnie podają inni sprzedawcy.

Gość djfjdhfjdhfjdhf
Miałam ten sam problem bo często kupuję na zalando.de ale jest też sklep campz.de i widzę że te dwa sklepy operują róznymi tabelami numeracyjnymi , ponieważ jednak wolałam zalando więc kupiłam w tradycyjnej numeracji i ta była zgodna z stopą mojego dziecka.