Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atakajedna

Na fotelu ginekologicznym w skarpetkach czy bez?

Polecane posty

Gość Atakajedna

U mojego ginekologa jet fotel, w którym stopy trzeba włożyć na takie plastikowe podpórki, nie sa one niczym chronione wiec się zastanawiam, czy nie wziąc ze soba skarpetek. To wygląda tak: http://www.czarnkow.pl/grafika/fotel_ginekologiczny.jpg Co byście zrobiły? Ja sie brzydze kłaśc stopy w miejce, które jest brudne.

Gość gość
u mojego gina jest taki sam fotel. Ale dla każdej pacjentki sa jednorazowe kapcie. mimo to nie ściągam skarpetek bo po co? bada mi krocze czy stopy?

Gość myszellina nologged
Zawsze w skarpetkach! ;)

Gość Atakajedna
U mnie jest przychodnia publiczna więc nie ma żadnych ochraniaczy na stopy. Jak nie masz ze sobą skarpetek to musisz położyć bose stopy na tych podnóżkach. I to jest niehigieniczne.

Gość Atakajedna
U mnie jest przychodnia publiczna więc nie ma żadnych ochraniaczy na stopy. Jak nie masz ze sobą skarpetek to musisz położyć bose stopy na tych podnóżkach. I to jest niehigieniczne.

Gość gość
Ja bez skarpet ale u mojego jest fotel, gdzie uda leżą na podpórkach a stopy sa w powietrzu. Jakos nie wyobrażma sobie żeby kłaśc stopy na takie brudne podkładki :O

Gość omenaaaa
Jak byłam pierwszy raz u ginekologa to zobaczyłam właśnie taki dziwny fotel, byłam zaskoczona, nie zabrałam ze sobą skarpet bo po co :O Położyłam sie na fotelu i jak włożyłam stopy na te podpórki to poczułam jakies paprochy fujjj :(