Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłamany90

Muszę się wygadać!

Polecane posty

Gość podłamany90

Jestem ze swoją dziewczyną już dwa lata. Cudowne lata. Dogadujemy się niemal w każdej sprawie, kończymy za siebie zdania jest super. Seks jest niemalże idealny; przynajmniej raz dziennie, w różnych miejscach czy to w kinie, czy w plenerze, czy u możliwych teściów gdy są w pokoju obok. Jakiś czas temu mieliśmy krótki dwu godzinny przelot, mieliśmy kurtki na kolanach, zaczęła się zabawiać ręką moim sprzętem, założyła prezerwatywę i strzepała ręką, w koło pełno ludzi. Fajna sprawa. Niemalże jest idealnie; niemalże aaa. Seks oralny uwielbiam, sprawiam jej przyjemność jak tylko mogę, właściwie nie ma rzeczy której bym dla niej nie zrobił w łóżku. Gorzej to wygląda z drugiej strony-lubi również oral ale spermy unika jak kwasu. Tak tak nie każda z was lubi połykać, w pełni się zgadzam - z początku chciałem ale zanim zacząłem ją namawiać powiedziałem sobie że wpierw powinienem sam jej spróbować, prędko mi przeszło:) nie próbowałem, nie mam zamiaru. Mówi że lubi jak spuszczam się na nią ale w czasie stosunku zawsze mówi dojdź we mnie. Aha ok, chowam w sobie ironiczny uśmieszek. To nie jest nic nadzwyczajnego, nie mam o to pretensji. Pretensje mam o to że chce mnie doprowadzać oralnie co drugi czy trzeci stosunek - ale jak już dochodzę, jak jest ten punkt i daję jej znać to odskakuje jak na sprężynie byle dalej a ja mimowolnie spuszczam się na prześcieradło - no bez jaj. Czuję się jakby zdeptała moje ego, jeszcze splunęła mu w twarz. Mówię jej ok, oral w twoim wykonaniu jest super ale na wstęp, na finał jednak wolę dochodzić w tobie. Ona w zaparte że lubi mnie doprowadzać oralnie. Unikam tego jak mogę, tylko że nie zawsze mogę:( żeby chociaż na nią dojść, brzuszek czy biust, rany niech będą stopy cokolwiek; nie prześcieradło czy ręcznik. wyrzuciłem to z siebie, dzięki

podłamany, porozmawiaj z nią. wytłumacz, że to bardzo psuje atmosferę. jeśli się dobrze rozumiecie, to wypracujecie jakiś kompromis.

Gość podłamany90
szczera rozmowa, żeby to było takie łatwe. Jestem w stanie znieść deptanie swojego ego, trudno mi przyjdzie świadomie zdeptać jej ego;/

Gość podłamany90
Nie będę z nią rozmawiał, pójdę w drugą stronę. Zawsze chciałem się częściej kochać to teraz będę miał okazję o to zadbać - ćwiczenie mięśni PC, multi-orgazm bez wytrysku tego właśnie mi trzeba;/

Gość gość
Koleś dobrze że zrozumiałeś co to znaczy połykać spermę, każdy facet powinien właśnie najpierw spróbować swojej spermy a potem kazać komuś połykać. To samo tyczy się kobiet, chcecie być wylizane to same spróbujcie swojej c/i/p/k/i A to że twoja dziewczyna odskakuje jak na sprężynie to brzmi przekomiczne, jakbyś tryskał kwasem :P