Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocyniewiem comam robić

Problem z kolegą - pomożecie ???

Polecane posty

Witam Mój kolega , dobry znajomy od pewnego czasu się we mnie zakochał i chce żebyśmy byli parą nawet mi to powiedział że mu się podobam i chciałby żeby coś z tego wyszło . Ja mu nie wierzyłam , bo mówił to po imprezie jak był pijany . No ale teraz okazało się to jednak prawdą , ciągle dzwoni do mnie, jest miły zrobi wszystko o co go poproszę . Dzisiaj spytał się czy może do Mnie przyjechać w sobotę , żebym go pouczyła matematyki i angielskiego .... ; ( Z jednej strony chcę go nauczyć i pomóc , ale z drugiej nie chce mu robić żadnej nadzieji . Chcę go tylko jako kolegę i nikogo więcej. Co robić ???

Gość Pomocna dłoń 20133444
Miałam podobny przypadek .. Wierzyłam w przyjaźń damsko-męską , no ale okazało się że kolega - przyjaciel się we mnie zakochał . Jeżeli nic do niego nie czujesz, i jestem pewna w 1000% że nic z tego nie będzie , to powiedz mu odrazu że możecie się tylko kolegować.

Gość Może się uda i będziecie
Słuchaj skoro to jest twój przyjaciel , to on Cię pewnie zna jak nikt inny , akceptuje Cię taką jaka jesteś, zna twoje wady i zalety i pomimo tych wad , On i tak cię chce . Ja bym na twoim miejscu spróbowała , może się uda i będziecie świetną parą ? :)

Gość Ania z Gdańska.123
Ja myślę tak samo jak koleżanka z góry , że spróbuj może Wam się uda i będziecie super parą. Ps. Pamiętaj że znacie się bardzo dobrze , jak nikt inny .

Ale on mi sie nie podoba bo jak patrze na jego spodnie to nic tam nie widze.

Gość Oj baby baby, ale maciee
Powiedz mu wprost że nie chcesz mu robić nadzieji, bo możecie się tylko kolegować .

Gość we are aaaaaaaaa werfggjk
Daj mu szansę