Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaaSSS

Schudłam w ciągu 4 dni prawie 6 kg w I fazie Dukana.....ale.....

Polecane posty

Gość AniaaSSS

.... niby fajnie, ale niepokoi mnie jedna rzecz - moja waga wyjściowa to 69kg (167 wzrostu). Ja rozumiem przy dużej nadwadze.... ale przy takiej??? Moim zdaniem trochę za szybko. Jem normalne porcje, pije dużo wody. Bardzo spłaszczył mi się brzuch, w udach 3 cm mniej..... No i było by ok, gdyby ta dieta trwała 4-5 tygodni, wtedy wiadomo - tłuszczyk, ale ja zdaje sobie sprawę z tego że to woda. Jakim cudem mój organizm zatrzymuje jej tyle???? Na ogół jem mało soli, pije 2 litry wody dziennie, jestem zdrowa (nawet bardzo). Zaniepokoiło mnie to

Odpusc sobie tego Dukana, bylam na I i II fazie, wlosy do tej pory garsciami mi wypadaja...chudnie sie, ale skora i wlosy masakra...odradzam

Odpusc sobie tego Dukana, bylam na I i II fazie, wlosy do tej pory garsciami mi wypadaja...chudnie sie, ale skora i wlosy masakra...odradzam

Gość Olcia Dubicka
Uważaj z tą dietą bo tyle się mówi o skutkach ubocznych. Najgorsze są problemy z nerkami na tej diecie przez dużą ilość białka jaką się je. Poza tym widzisz poprzedniczka wspomina o tym że jej garściami wypadają włosy do dziś. Ja tam mam inny sposób na schudnięcie :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość gość
dubicka ty tępa cholero!

Gość gość
dziwna sprawa

Ja mam tak przed miesiączką, potrafię mieć wahania w wadze 4-5 kg w ciągu trzech dni.