Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie bardzo baardzo

Dlaczego jak kobieta ma dylemat czy miec dziecko to wypowiadają się te

Polecane posty

Gość zastanawiam sie bardzo baardzo

Kobiety co nie mają dzieci? Doradzają, chamsko się wypowiadają i odradzają-lub wręcz wyzywają i wyśmiewają- to jak jakas 24-25 latka zastanawia się czy mieć dziecko? Dla mnie to śmieszne-co bezdzietna może wieciec o posiadaniu dziecka? Weźcie się panie może przenieście na inny dzial bo to dzial macierzyństwo wiec nie wiem po co się wypowiadacie. Najpierw to dziecko miejcie a potem chlapcie jęzorami swe mądrości.

Gość owszem_
A mnie śmieszy to, że kobieta z takim dylematem zjawia się na kafe.🖐️

Gość gość
powinny sie wypowiedziec i jedne i drugie więc o co Ci durna babo chodzi? Te ktore maja dzieci i tak będa przekonywac tylko do tego aby je miec, a nie kazda kobieta pragnie dziecka. Tak trudno to zrozumiec?

Gość gość
mam takie same spoztrzeżenia jak autorka-botylko matka może wiedzieć co doradzić w takich sprawach

Gość a nie przyszlo ci do glowy
pustej, ze sie wypowiadaja dlatego, ze maja swoje obawy tez, swoj punkt widzenia, bo z jakiegos powodu tego dziecka nie maja? Mnie razi zawsze w takich wypowiedziach namawianie do posiadania dziecka, czasem mam wrazenie, ze nieszczesliwe, sfrustrowane matki namawiaja tak i zachwalaja macierzynstwo bo chca by inni tez mieli zle jak one. I ja mam dziecko, ale nigdy nikomu nie powiedzialabym, ze ma sie decydowac na macierzynstwo.

Gość gość
po pierwsze zeby myslec logicznie nie porzeba posiadac dzieci a jesli ktos zastanaia sie nad posiadaniem dziecka nie majac ani pracy ani lokum i bedac na garnuszku to chyba logiczne ze beda takie komentarze i pomysl czy tzreba miec dziecko zeby wiedziec ile kasy i jakie warunki ono potzrebuje?? nie nie trzeba!

Gość gość
po pierwsze zeby myslec logicznie nie porzeba posiadac dzieci a jesli ktos zastanaia sie nad posiadaniem dziecka nie majac ani pracy ani lokum i bedac na garnuszku to chyba logiczne ze beda takie komentarze i pomysl czy tzreba miec dziecko zeby wiedziec ile kasy i jakie warunki ono potzrebuje?? nie nie trzeba!

Gość to za slabo slabo
sie zastanawiasz!!! jesli jakas kolesiowa pisze ze chce dziecko a albo nawet nie ma faceta albo nie ma ani pracy ani mieszkanai to LOGICZNE ze nie powinna sie decydowac na dziecko bo warunki sa na pierwszym miejscu! do takiego logcznego myslenia nie potzreba byc matka !

Gość gość
co za kretynka na forum zastanawia sie czy "mieć dziecko czy nie mieć" ? skoro jest na tyle infantylna by zadawać takie pytania na forum i na forum szukać cennych rad to najlepszy dowód na to, że nie powinna się na ów dziecko decydować!

Gość juleczka145
Nie mam dzieci, ale pozwolę sobie się wypowiedzieć. Mam 33 lata i jestem mężatką i też się czasem zastanawiam nad posiadaniem dziecka, z tym, że ja akurat nie chce go mieć. Postawiłam sobie jedno proste pytanie - czy mam potrzebę posiadania dziecka. Odpowiedź brzmiała - nie - nie mam takiej potrzeby, dlatego nie chcąc zrobić krzywdy mojemu dziecku potem np. nie kochając go (bo o takich przypadkach już tu czytałam), i właśnie po prostu się o nie nie staram.

Gość gość
co za kretynka na forum zastanawia sie czy "mieć dziecko czy nie mieć" ? skoro jest na tyle infantylna by zadawać takie pytania na forum i na forum szukać cennych rad to najlepszy dowód na to, że nie powinna się na ów dziecko decydować!