Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laleczka EmOoo

Co lub kto Was najbardziej denerwuje?

Polecane posty

J.w mozecie tez opisywac smieszne sytuacje jakie spotkaliscie:) ja Kiedus szlam po parku z psem i szla babka ze swoim yorkiem i ten york walna kupe ta baba wyciagnela chusteczki nawilzone dla dziecka i zaczela mu wycierac tylek 0.o pierwszy raz cos takiego widze ale dla innych to moze byc normalne :D a wkurzaja mnie przedszkolanki (kolomnie jest przedszkole) chodza mi pod oknem z dziecmi o 7 rano i tylko chalasuja i sie dra codziennie z nimi gdzies laza czy to deszcz czy snieg nie dziwota ze dzieciaki zakatarzone chodza

Gość gość
Mnie bajbardziej wk****a jak sąsiedzi palą na klatce zamiast w swoich mieszkaniach, zaśmierdzają całe piętra i się oddychać nie da

Gość szpindlerowy mlyn
laleczka-czy Ty czekasz na trojaczki? wow, gratulacje:-)

Gość gość
Mnie denerwuja dziewczyny emo i kolesie tez. Punkowcy i metalowcy. Sa arogantcy mysla ze sa niewiadomo kim

Gość gość
Mnie denerwuje współlokatorka: zasyra wc skrzypi drzwiami ma pretensjonalny glos jak gotuje to robi syf na kuchence do pracy chodzi z wielkiej łaski ciągle narzeka ma chłopaka, który jest jej wart jak coś jej spadnie na podłoge to bez płukania żre to nawet z brudnej podłogi.

Gość gość
Mnie denerwują stare babiszony w mojej pracy co wyżej srają niż d**e mają

Tak czekam na trojaczki:):)Jezeli chodzi o te palenie to tez tego nie lubie,moje kolezanki pala mi w mieszkaniu jak wyjde do wc potem udaja glupie ze nie palily a czuje :(

Gość gość
Brudaska. Ma brudne gary, syf w słoikach w lodówce. Ubrania jej śmierdzą- używa jakiegoś taniego proszku.

Nie umiala bym. Zyc pod jednym z taka osoba choc na koloni mielismy taka dziewczyne tluste wlosy,skarpetki tydz nosila az smierdzialo masakra:( czesto widac ze sie nie myje bo to widac kto chodzi do lazienki ona czesto poprostu wrocila z plazy ubrala sie w pizame i do lozka :(