Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamarazz

Pierwszy poród traumatyczny- Jak zdecydowałyścię się mamy na drugie dziecko po ?

Polecane posty

Gość kama 29
dziewczyny wy chociaż macie straszne wspomnienia z porodu ale w rezultacie macie dziecko ...........a moje dziecko zmarlo przed porodem...........a i tak je musiałam urodzić w bulach także nienazekajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kama 29
dziewczyny wy chociaż macie straszne wspomnienia z porodu ale w rezultacie macie dziecko ...........a moje dziecko zmarlo przed porodem...........a i tak je musiałam urodzić w bulach także nienazekajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kama 29

Gość Boshe jka czytam wasze posty
to dziękuje Bogu,ze rodziłam za granica.raz sn,drugi cc.Opieka super ,warunki w szpitalu genialne i super podejscie personelu.

Gość mamarazz
Kana-nikt tu nie narzeka... Ja poproostu boje się TYLKO o zdrowie dziecka!! Rozmawiałam na temat cc z moją gin (nakbym kiedyś zaszła w drugą ciąże) i ona powiedziała :'że przy cc tez mogą być powikłania.....także jestem w kropce.. :/ Poród sn miałam "na luzaka" i mogła bym tak rodzić i czwórkę dzieci,ale boję się tylko o zdrowie dzieciąkta

Gość mamarazz
..

Gość gość
jeśli jeszcze kiedykolwiek miałabym rodzić to nawet jeśli mój mąż nie będzie chciał być przy porodzie ja koniecznie wcześniej już wykupię sobie poród rodzinny. Drugi raz tych dziesiątek ludzi ( różnych lekarzy, położnych i pielęgniarek ) pojawiających się na sali podczas mojego porodu ( w tym także "panów od remontu" wymieniających coś w oświetleniu ) już nie zdzierżę. Chociaż trochę prywatności się należy !!!!! :/

Gość gość
jeśli jeszcze kiedykolwiek miałabym rodzić to nawet jeśli mój mąż nie będzie chciał być przy porodzie ja koniecznie wcześniej już wykupię sobie poród rodzinny. Drugi raz tych dziesiątek ludzi ( różnych lekarzy, położnych i pielęgniarek ) pojawiających się na sali podczas mojego porodu ( w tym także "panów od remontu" wymieniających coś w oświetleniu ) już nie zdzierżę. Chociaż trochę prywatności się należy !!!!! :/

Gość gość
nie widać postow...

Gość wisiennnnnnka
Lilou_28-czytałam watek o mamusiach chyba kwiecień 2013 , także ciesze się ze Ci się udało i czekasz na dzidziusia, chyba rok od ego wątku minął, zleciało nie wiadomo kiedy :)

Gość gość
KAMA DLACZEGO TO SIĘ STAŁO? Są gorsze tragedie niż ciężki poród, ale to nie powód żeby w tym cierpieniu kobietom nie pomagać np znieczuleniem. Posłuchaj kiedy obumiera ciąża są różne przyczyny genetyczne u płodu, czy ze strony organizmu matki jak choroba itp. Myślę że najgorsze jest wtedy kiedy z winy beznadziejnego personelu ze zdrowej ciąży rodzi się wegetatywny noworodek. Przez tę ich cholerną opieszałość, oszczędność, brak wiedzy i rutynę źle przeprowadzony poród rujnuje czyjeś życie i co najgorsze następnego dnia te kur-wy przychodzą odbierać kolejne porody i pić kawkę z łapówek w międzyczasie. Bardzo Ci współczuję, nic nie wynagradza takiej straty to jest okrutne i niesprawiedliwe że dzieci płodzą i rodzą bez problemu ci którzy ich nie chcą, i niczego tym dzieciom nie zapewnią.

Gość Lilou_28
wisiennnnnnka, tak byłam kiedys na marcówkach 2013:) ale udało mi sie dopiero teraz:)