Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroweczkamala

NARKOZA !!!

Polecane posty

Gość mroweczkamala

Prosze o odpowiedz, czy jak w wieku 2 lat mialam podawana narkoze i wszystko bylo ok - wybudzono mnie, to czy teraz, w wieku 20 lat (czeka mnie laparoskopia) jest szansa, ze sie nie obudze? Czy wszystkie narkozy maja ten sam sklad wiec pod tym wzgledem zapadniecie w spiaczke czy cos takiego mi nie grozi? Panicznie boje sie narkozy, nie wiem jak mam sobie z tym poradzic... Boje sie, ze juz sie nie obudze...

Gość gość
Jestes młoda, masz zdrowe serce, nerki, watrobe, to czemu masz sie nie obudzić? Ja wychodze z zalozenia, ze jak bym sie nie obudził, to nawet bym sie o tym nie dowiedział i nie był tego swiadomy, wiec nie ma problemu :D

Gość mroweczkamala1
haha ale ja chce zyc :(

ja mialam robione cc pod narkoza 1.5 roku temu. choc wolala bym urodzic naturalnie to ciesze sie ze akcja porodowa zakonczyla sie tak nieoczekiwanie ze nie mialam czasu pomyslec o tym co ze mna bedzie jak mnie usipia :) pamietam tylko zawrot glowy i zaraz sie obudzilam :) mogli by mnie kroic i kroic a ja nie bylam niczego swiadoma.

Gość kosmateuska
hejka, nie stresuje sie. Ja tez mialam narkoze i zawsze sie wybudzalam. Pierwsza w wieku kilku lat, a ostatnia miesiac temu. Tez sie troszke balam, ale jak widzisz zyje i mam sie dobrze:).

Gość mroweczkamala2
jejku mam nadzieje, ze sie obudze. juz nawet bolu po laparoskopii sie tak nie boje jak tej narkozy ;-(

Gość jasieńka
do mroweczkamala2, i jesteś już po laparoskopii? Wszystko ok? Też będę miała tą operację i mam problemy z sercem (niedomykalność zastawki) i umieram ze strachu że się nie obudzę, a może wtedy nie dają narkozy....wie ktoś? miał ktoś prblemy z serduchem ??