Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muffinek ;)

Czy on chciał się do mnie dobrać?

Polecane posty

Gość muffinek ;)

Pracuję dorywczo od 3 miesięcy. Zajmuję się domowymi obowiązkami takiego 43 letniego faceta po rozwodzie. On dość długo siedzi w pracy, a ja chodzę do jego mieszkania posprzątać, umyć okna, pozmywać, zrobić pranie, poprasować, czasem też zrobię zakupy i gotuję gdy wraca wcześniej z pracy. Pasuje mi coś takiego. Jestem młoda, praca nie jest zła i zawsze trochę pieniędzy wpadnie. Jednak wczoraj wyszła głupia sytuacja, wrócił wieczorem z pracy, podałam mu obiad i poszłam jeszcze zrobić dwie rzeczy. On trochę się kręcił po mieszkaniu. Byłam w łazience i sortowałam rzeczy do prania bo chciałam nastawić pralkę. Przyszedł do mnie i kazał mi to zostawić i pójść do niego. Dał mi mały prezent i pochwalił moją pracę. Chciał żebym usiadła z nim i porozmawiała. Wyjął jakiś alkohol i nam go nalał. Gadał tak o wszystkim i niczym, zrobiło się trochę dziwnie, zaczął głaskać mi kolano i objął drugą ręką. Wypiłam łyczek i nie wiedziałam co zrobić. Przeprosiłam go i powiedziałam, że chyba powinnam już pójść i tak zrobiłam. Ehhh.. Co to miało być? Chyba nie będę mogła tam już pracować. Chociaż po kilku godzinach napisał mi SMS'a, że przeprasza. Co sądzicie?

Gość gość
Pewnie był samotny i potrzebował się do kogos przytulić :p

Gość gość
Proste , że chciał.

Gość kokodevega
wyszło niezbyt ładnie z jego strony ale przeprosił - może zrozumiał, że głupio zrgeneralnie chyba nic się nie stało, delikatnie spróbował... nie byłaś chętna na figle, wysłał smsa, myślę, że jest ok ale jeśli nie chcesz takich sytuacji to musisz mu wyraźnie powiedzieć, że nie życzysz sobie więcej takich akcji

Gość z doopy pisze
tak chcial sie dobrac stary ramol :-O

Gość detektyw Kolombo
zepsułaś mu wieczór :D

Gość gość
Pan jest po rozwodzie to pewnie brakuje mu czułości.

Gość muffinek ;)
Możliwe, że brakuje mu bliskości ale ja mam 19 lat. Może gdyby był młodszy, a tak to nic z tego nie będzie, a nie chcę znajomości opartej na przyjemności cielesnej. Nawet nie wiem czy zdał sobie sprawę, że jestem dziewicą. Mam nadzieję, że nie będzie więcej tak robił.

Gość gość
mogłaś się zgodzić bo sex z doświadczonym facetem jest fajny :classic_cool:

Gość gość
Ale młode mięsko mu się trafiło :D

Gość gość
Jak na 19-latke jesteś bardzo ogarniętą dziewczyna. wiekszosc dziewczyn w twoim wieku nie wiele wie o praniu a o gotowaniu to juz nie wspomne. chwali sie!