Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szmaszing29

UMÓWIŁEM SIĘ Z DZIEWCZYNĄ Z INTERNETU :/...

Polecane posty

Gość Szmaszing29

zdjęcia ładne przesyłała,atrakcyjna buzia,dłóugie brązowe włosy,błękitne oczy,szczupła ,słodki uśmiech.:) wszystko lalu cacy,głos też przepiękny,już wierczorami wyobrażąłem sobie jek leżymy razem w łóżku i szepcze mi do ucha..i wogole nas,miałem wreszcie nadzieje że zwiaza się z jakąś laską,była super przecież:) Pisalismy i rozmawialismy przez skaypa 2 miesiace i wczoraj doszło do spotkania.nawet pogoda nie zniszczyła go ale TA DZIEWCZYNA>!! niby ta sama ale jednak duzo brzydsza niz na fotkach.Włosy takie jakies przetłuszczone o pół głowy wyzsza odemnie,sukienka szara i zbyt szeroka,wyglądała na szlafrok wiec masakra :/ niby mila i wogole ale teraz mam watlpiwosci czy sie do niej odezwać,bo prosila bym wyslal smsa po randce pierwszy.co ma zrobic? zroche sie zawiodlem ale tak duzo myslalem o wspolnej przyszłosci i mam w koncu taka okazje

Gość gość
Napisz ze wyjezdzasz do Pakistanu i jak wrocisz to sie skontaktujesz ponownie.

Gość gość
Jeśli teraz to spiepszysz to wylądujesz na f4 razem z innymi prawikami niziołkami.

Gość OjtaktakA
Lepiej do niej napisz.potem deliktanie podsun pomysł zeby umyła włosy i juz bedzie lepiej :)

Gość OjtaktakA
Lepiej do niej napisz.potem deliktanie podsun pomysł zeby umyła włosy i juz bedzie lepiej :)

Gość gość
Haha, moj facet tez jest nizszy ode mnie... rowiez poznalismy sie przez neta, tez do konca nie bylam przekonana na poczatku czy to ma sens, bo w sumie facet interesujacy, atrakcyjny, ale nie wiedzialam czy taki mezczyzna zapewni mi odpowiednie poczucie bezpieczenstwa... i szczerze nie zaluje. Nasza znajomosc rozwijala sie powoli na stopie kolezenskiej... nie zaluje ani troche ze w koncu cos miedzy nami zaiskrzylo, bo z nikim w zyciu mi tak dobrze nie bylo jak z Nim...

Gość gość
a na zdjeciach jedni wychodza lepiej jedni gorzej. Wiesz jesli nie jestes pewien czego chcesz to odpusc i nie rob dziewczynie nadzieji

Gość Szmaszing29
ale piszecie tak by to ona nie chciala ze mna być.jest odwrotnie :/

Gość nieogarnięty pytający
Daj jej jeszcze szansę :) Pewnie ją sobie zbyt wyidealizowałeś patrząc na zdjęcia co normalne... Niestety prawdziwe życie nigdy nie jest tak kolorowe, jak w marzeniach. Spotkaj się z nią raz jeszcze albo i kilka razy, to wtedy się przekonasz jaka ona jest na prawdę... Wiesz, mozę tak wyglądała akurat tego dnia nieciekawie, bo np troche źle się czuła albo coś. Ja Ci mówię - spotkajcie się jeszcze ;) Kolejna randka, to przecież nie żadna deklaracja, że chcesz ją poślubić od razu :P Spróbować nie zaszkodzi, bo nic nie tracisz, a zyskać możesz, bo może się okazać, że to rzeczywiście "ta jedyna", którą sobie wyobraziłeś. A głupio by było ją skreślić na całe życie tylko dlatego, że raz ubrała się nie w takim stylu jak lubisz albo akurat miała kiepski dzień :)

Gość Szmaszing29
ale piszecie tak by to ona nie chciala ze mna być.jest odwrotnie :/

Gość gość
a ile masz lat?

Gość Szmaszing29
takie sobie zrobiła ma mnie wrażenie.A pierwsze wrazenie zawsze liczy sie najbardziej czy tego chce czy nie/Co mam niby jej napisac? Po randce, kiedy wroce do domu prosila zebym jej napisał czy bezpiecznie wróci łem i takie tam.wIAdomo ze chodziło o dalsza znajomosc..ale ja nie wiem czy chce,juz doba minęła,mam napisać ze skonczyła mi sie kasa na fonie dlatego tak pozno dopisuje>>? a moze ze dopierdo teraz trafilem do domu.Nie wiem czy to ma sens.z drugiej strony bylo by szkoda.czy to ze sie np zle czuje ma wplyw na jj urode??

Gość Szmaszing29
mam 29 lat

Gość Aggie86
Jesli jej zalezy a ty nie wiesz czego chcesz to daj spokoj, nie ma sensu robic dziewczynie zludnej nadzieji

Gość Aggie86
moze po prostu nie jestes gotow na powazny zwiazek.

Gość Szmaszing29
ja?? zartujesz>>? mam 29 lat i od 7 lat pragnę być w zwiazku ale zawsze sa jakies przeszkody. nie jestem niski ,nie jestem idealem ale mysle ze ze nie jest ze mna az tak zle zeby byc sam do smierci":/

Gość GOSCIUDOBRY
a ona se teraz pazurki obgryza ze strachu i czeka czeka czeka na tojego smska.:(

Gość Aggie86
hmm.... to jej wyglad Ci najbardziej przeszkadza czy cos jeszcze?

Gość gość
Takie wlasnie sa randki przez internet , skoncz z tym i zacznij normalnie zyc w spoleczenstwie.

Gość Szmaszing29
wyglad to tak srednio.w ogole cała jest taka srednia.włosy,uroda,wzrost,ubranie wszystko. podajcie żesz jakis pomysł na smsa ktorego moglbym wysłac?? na miom miejscu...

Gość Aggie86
Oj tam, oj tam... ja tak poznalam mojego faceta

Gość gość
a ile masz centymetrow chłopie4 skoro nie jestes niski ale ona i tak wyzsza o polgłowy?? pó głowy to gdzies 12 cm.jezusku

Gość gość
pokaz jej ten topic :)

Gość gość
ale to co, chcesz z nią dalej coś czy nie? bo nie wiemy co doradzić, bo nie wiemy, czy chcesz coś czy nie chcesz kontynuować.

Gość Aggie86
widzisz ja jestem tez wyzsza od mojego faceta, ale z nikim tak swietnie sie nie dogadywalam w zwiazku jak z nim... nie twierdze ze tak bedzie, ale byc moze wystarczylo by zaczac od stopy kolezenskiej(u mnie sie to sprawdzilo) i grac w otwarte karty, ze szukasz przyjaciółki, a nie partnerki

Gość Szmaszing29
sam nie wiem czy chcę.!!! jak jej napisac zeby jej nieurazic ze to koniec,zeby sie nie martwila i nie robila nadzieji ze ten smses kiedys do niej dotrze ?? albo ewentualnie jakas drobn wymówka? ja nie jestem w tym dobry.mam 170 cm.

Gość Aggie86
Posluchaj graj w otwarte karty, poki sie niezaangazowala

Gość JulitkaMalitkaa
JA TEŻ JESTEM WYZSZA KILKA CM OD MOJEGO CHŁOPAKA.mysle ze jednak nie to ci przeszkadza .myle ze chodzi o to ze nie spelnia twoich oczekiwan...