Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antonina1111

Co kupić męzowi na 40 urodziny? :-)

Polecane posty

Gość Antonina1111

Mój mąż to niezły krejzol :) Lubi się dobrze bawić, lubi doznawać nowych przeżyć (ale seksualne wariactwa odpadają hehe). W czerwcu kończy 40 lat i nie wiem co mu kupić/gdzie go zabrać! Budżet mam spory, a głowa pusta...bez pomysłu. Chciałabym coś oryginalnego, niesztampowego ;) Pomożecie? :))

Gość gość
zamow striptizerke mloda bo ty juz pewnie stara jestes

Gość gość
Ja swojemu zrobilam przyje ie niespodziankę.Przez caly czas udawalam ze nie pamietam o jego urodzinach.Pozniej wyslalam go do sklepu po zakupy a w tym czasie przyjechali znajomi i byla impreza.

Gość gość
Mina męża bezcenna.

Gość janinkaboco
Pogadaj z miejscowymi policjantami ,zeby zatrzymali meza(ty go w tym czasie wyslij gdzies trasą ustaloną z policjantami gdzie jest ograniczenie predkosci do 40km/h)Policjanci wyjmują lizaka i machają mężusiowi.Ten się zatrzymuje no bo wiadomo policja zatrzymuje.Pan w mundurze mowi srogim głosem:no proszę pana przekroczył pan czterdziestkę.Mąż sili sie nie wyjasnienia ze jechal wolno.Policja swoje.ze przekroczyl i jeszcze klamie.dopiero pod koniec mowiaWszystkiego najlepszego z okazji 40 urodzin :) Moj maz pamieta to do dzis i mowi ze to bylo bardzo oryginalne i niezapomniane.

Gość nad jeziorem
chyba chcesz kupić dla kochanka bo zazwyczaj mąż nie lubi niespodzianek

Gość gość
Mina męża bezcenna.

Gość Sylwka12
janinkaboco, mega pomysł! Ale jaka policja na to pójdzie... ;) Ja mojemu kupiłam na 35 coś takiego : http://www.motoprezent.pl/produkt-24-motoprezent_open.html Nie wiem czy oryginalne (pewnie nie, bo ostatnio dużo osób takie kupuje), ale mój się cieszył jak dziecko. :)

Gość janinkaboco
Ja mieszkam w malym miasteczku to nie było problemu.Policjant tez człowiek i mysle,ze sie zgodzi.Najwazniejsze to dobrze to zorganizowac .W koncu 40 urodziny ma sie tylko raz w zyciu.

Gość gość
piniatę z krawatami na allegro

Gość gość
ja bym zabrala na gokardy albo do parku linowego albo lot paralotnia

Gość Marti

Dobry prezent dla faceta to oryginalna gazeta dnia urodzin,  wypatrzyłam na stronce www.staregazety.pl. Testowałam na 40-tce swojego brata, był zaskoczony i wzruszony. Dobrze się bawiliśmy czytając te teksty z PRL. Super pamiątka. 

Gość ella

Ja zabrałam kiedys męża na strzelnice progun we wroclawiu i bardzo dobrze sie bawił. Myślę, że takie prezenty na urodziny są super, bo się je pamięta

Gość eryka

Polecam zakup drewnianych dodatków w sklepie  www.bornwood.pl. Są niezwykle trendy i na czasie. Ja kupiłam drewniane pudełko na paski. Mąż był bardzo zadowolony i jednocześnie zaskoczony oryginalnością. O to mi właśnie chodziło.