Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość in-flagranti

wydalam kasę zamiast na zakupy to na kosmetyki

Polecane posty

Gość in-flagranti

dostałam kasę na zakupy, wydałam ze 40zl w rossmanie, przez te cholerną promocję. kupiłam dwa kilo miecha(skrawki) za 10zl. tyle mi zostalo. zmieliłam i zamroziłam. będę udawała że to łopatka która jest dwa razy droższa. jestesmy na minusie, ja 200zl na koncie. kasa byla od męża.

Gość ihjuijijoihkm
współczuje mężowi,pusta idiotka

Gość gość
To teraz będziesz kosmetyki mężowi na obiad podawać.

Gość gość
ja piernicze, masz kasę tylko na żarcie a idziesz i kupujesz kosmetyki. wspołczuje mężowi, naprawde.

Gość kobietkaaaaaaaaaa27
Powiem Ci, że jak mnie coś poniesie, to też wydam na ciuchy, kosmetyki kasę przeznaczoną na jedzenie...ja sama mogę zjeść byle co, wolę się ładnie ubrać. A teraz mój mąż jest w delegacji, wraca na weekendy, więc obiady gotuje tylko jak przyjeżdża a cały tydzień żyję na kanapkach, zapiekankach itp. Za zaoszczędzoną kasę kupuję sobie coś ładnego:)

Gość gość
patrzylam na gazetke, co ty sobie kupiłas w tej promocji - 2 parasolki i whiskas?:D

Gość gość
kobietka27 - współczuje Ci, przeciez to niezdrowo nie jesc obiadu, mogłabys sobie chociaz zupy ugotowac na 3 dni jak jest w tej delegacji - zupa to samo zdrowie (oczywiscie bez ulepszaczy).

Gość kobietkaaaaaaaaaa27
Kiedy ja lubię takie jedzenie, nie muszę codziennie jeść obiadów, jem 3 razy w tyg, nawet cztery czasami, gdyż z niedzieli mam jeszcze obiad na poniedziałek, a pozostałe dni mogę zjeść cokolwiek.

Gość gość
Nie no, jak kasa jest na jedzenie to jest na jedzenie. U nas nie ma czegoś takiego jak pokryjome kupowanie czegoś zamiast czegoś innego. Jak mam do kupienia kosmetyki czy ciuch to mówię mężowi że potrzeba mi tyle i tyle i tak się rozwiązuje sprawę , zresztą często chodzimy razem na zakupy więc od razu każde z nas bierze co komu potrzeba a jedzenie to osobna rzecz. Nigdy nie karmiłabym się śmieciami tylko po to by mieć dobry krem czy ubranie. Jak cera będzie niezdrowa to najlepszy krem nie pomoże a sama świadomośc że się go ma, wybaczcie ale to największa dziecinada jaka może istnieć.

Gość do kobietkiiiiiiiiii27
ale z ciebie pustostan. sieciówki ci mózg wyżarły. ja tam wolę zjeść porządny obiad z dobrych jakosciowo produktów niz kolejną szmatę w Zarze czy reserved.

to będziesz leżeć i pachnieć, a mąż nasyci się miłością:) tez dobrze;)

Gość gość
Dalej bede sie upierać, że to niezdrowo, ale rób jak uwazasz:)

Gość do kobietkiiiiiiiiii27
haha, u kobietki w domu bida, jedzenie z dyskontu, ale nowy ciuch i kosmetyk musi byc, wszak mozna blysnac na miescie

ja tez wole zjesc pyszny obiad niz kupic ciucha :D ale rozumiem autorke bo tez czasem mnie ponioslo.. ;)

Tu nie chodzi o gazetkę w Rossmanie. Teraz jest 40% na wszystko co dotyczy makijażu. Cienie, podkłady, pudry, tusze, kredki, błyszczyki, no wsio. Do 30 maja bodajże. Sama jutro robię szturm ;p x Autorko - oj tam, wydałaś, trudno. Czasem trzeba sobie odpuścić logiczne planowanie ;]

Tu nie chodzi o gazetkę w Rossmanie. Teraz jest 40% na wszystko co dotyczy makijażu. Cienie, podkłady, pudry, tusze, kredki, błyszczyki, no wsio. Do 30 maja bodajże. Sama jutro robię szturm ;p x Autorko - oj tam, wydałaś, trudno. Czasem trzeba sobie odpuścić logiczne planowanie ;]

Gość gość
:)

na książkę, czy płytę zdarzało się, ale na kosmetyki raczej nie

Gość uhahahaha
ale to czyste szaleństwo, zostawić 40zł w rossmanie:D, wsytdź się i wyspowiadaj, jaki tępak:P

Gość gość
jesteś zalosna żeby mieć wyrzuty bo sobie kosmetyki kupilas

Gość gość
ja tez kupilam sobie tusz i puder za to biad przez 3 dni bedzie skromny, nie kazdy ma duzo kasy:(

Gość gość
Ja wydaje co miesiac cala swoja wyplate na ciuchy i kosmetyki (2000 netto),a moglabym odkladac na czarna godzine,ale z zycia trzeba miec jakies przyjemnosci,zyjemy z pensji meza,ale tylko ja zajmuje sie domem,odpowiada nam taki uklad

skoro zyjecie na skraju ubostwa, a wydajesz na kosmetyki to licz sie z tym, ze niedlugo nie bedziesz miala co do gara wlozyc nawet skrawki miesa albo zapieprzaj do roboty

Gość Hehehe dobra jesteś
A mąż pewnie głupi i się nabierze :D Pogratulować,dobraliście się,nie ma co :)

Gość Hehehe dobra jesteś
U mnie podstawą i ważną rzeczą jest zrobienie ważnych zakupów,potem ewentualnie przyjemności. Wolę zjeść ziemniaki,surówkę,schabowego niż skwarki :P Też bogaci nie jesteśmy,ale rozrządzam kasą rozsądnie.