Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 cykl

Objawy ciąży - sprawdzone

Polecane posty

Gość 2 cykl

Witam, czy któraś jest w podobnej sytuacji...Mam cykle 28-29 dniowe, od wczoraj mam dziwne uczucie brzucha, nic tak nie jadłam a mam wydęty brzuch, czasami pobolewa jak na @ mam delikatne kłucia od dzisiaj rana, poza tym zbudziły mnie dzisiaj dziwne pulsowania z rana. Oprócz tego wszystkiego mam dziwny ciężar w dole brzucha od dzisiaj rano, może któraś jest w podobnie aktualnie sytuacji, dziewczyny odzywajcie się, mam 34 lata i już jedno dziecko...

Gość gość
Jeśli spóźnia Ci się okres to zrób test zamiast doszukiwać się objawów ciąży, których może nawet nie masz...

Gość 2 cykl
gościu :) nie do Ciebie to pytanie.

Gość 2 cykl
dzięki za reakcję ale nie do Ciebie to pytanie było skierowane.

Gość gość
dzięki za odzew

Gość gość
dzięki za odzew ale nie do Ciebie było to pytanie gościu

Gość gość
tez tak mam,ale jeszcze 2 tygodnie do @,wiec jezeli nie przyjdzie dopiero wtedy zrobie test... okolo tygodnia temu,czulam jakby 'motylki w brzuchu' (czulam wlasnie cos dziwnego...i pulsowalo) zrob test powinnien byc wiarygodny

Gość gość
tez tak mam,ale jeszcze 2 tygodnie do @,wiec jezeli nie przyjdzie dopiero wtedy zrobie test... okolo tygodnia temu,czulam jakby 'motylki w brzuchu' (czulam wlasnie cos dziwnego...i pulsowalo) zrob test powinnien byc wiarygodny

Gość 2cykl
u mnie jeszcze ok. 3 dni do @, ciężko w brzuchu, motylków zero...

Gość 2cykl
Takie dziwne uczucie, że chyba się udało:) Ból taki dziwny niby tak jak na miesiączkę ale "inny"

Gość gość
To zrób juz teraz test- może wyjdą dwie kreski, jak nie to powtórzysz test za tydzień i tyle. Po co żyć w niepewności. Też jestem "gościem" i pewnie masz gdzieś moją "poradę":)

Gość 2cykl
i to przeczucie że chyba się udało:)))

Gość 2cykl
i przeczucie

Gość 2cykl
gościu, nie mam za nic Twojej porady, bardzo ją cenię, ale boję się robić testu, po południu na tym etapie jest mniejsze stężenie hormonu, lepiej jak już z samego rana z moczu porannego

Gość 2cykl
natomiast pytam się czy są osoby na tym samym etapie oczekiwania:)

Gość Nala123321
Ja czekam - cykle 33 dni dzis 36 dzien. Zero objawow na okres od wczoraj lekko powiekszone niebolesne piersi, bol jajnikow, klucie, ale nie czuje skurczow macicy jak to zwykle przy okresie. Robilam test 33 dnia o 17 wyszedl negatywny tylko czemu okres sie spoznia....

Gość gość
ja jestem właśnie na tym etapie. Pobolewa mnie brzuch, jest wzdęty, piersi wrażliwe. I mam przeczucie :) jutro zrobie test, też sie boje

Gość niutkaaa23
Ja robilam test w 37dc. Pozytywny. Jutro wizyta u lekarza:) u mnie to bylo takie xiagnoecie jajnikow. Zwlaszcza prawego. Sporo bialego sluzu i strasznie obolale piersi i sutki. Inny bol niz przed okresem. Na razie mdlosci brak i oby tak dalej:)

Gość 2cykl
Ja mam w dole brzucha taki ciężar a powiedzcie jak się objawiają skurcze, czy to są bóle??

Gość 2cykl
Czy to są bóle miesiączkowe? Ja mam takie ściśnięcia czasami coś mnie zakłuje to w jednym to w drugim jajniku

Gość mikromin
też tak mam

Gość georginia78
miałam ciężar i skurcze

Gość SEROSERO
MAM TEŻ TAK, BÓL BRZUCHA ITP.

Gość SEROSERO
MAM JESZCZE NAPUCHNIĘTY BRZUCH I SKURCZE...

Gość marcz_su
Cześć. Jestem studentką V roku psychologii. Potrzebuję przebadać do pracy magisterskiej nastolatki, które aktualnie są w ciąży. Wypełnienie ankiety trwa ok. 12-15 minut, a ponieważ czas mnie goni, BARDZO PROSZĘ WAS O POMOC. Potrzebuję jeszcze ok. 15 dziewcząt, więc proszę nie zastanawiajcie się, czy rozwiązaywać, bo może ktoś inny wypełni, bo to nie działa!! Wierzcie Ankietę należy otworzyć klikając na link: http://moje-ankiety.pl/respond-44336.html Z góry Wam dziękuję, bo sama też jestem mamą i nie mam fizycznej możliwości zrobienia tych badań w "terenie"