Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porzucona :(

Poczucie winy

Polecane posty

Gość Porzucona :(

Nie wiem co zrobić , 2 lata mój ojciec zostawił moja rodzinę i pomimo ze minęły 2 lata ja nadal tęsknię , i ciągle obwiniam siebie ze to moja wina , w szkole mam dobre stopnie i chciałabym sie jemu pochwalić , ale ja nawet nie wiem gdzie jest,przez to nie potrafie zaufać nikomu, już nie jestem radosna jak zawsze , placze nocami , boję się , czuję że jestem niewystarczająco dobra i nie mogę znieść tego bólu. 4 lata temu umarł mój dziadzio, przez co nie mogłam sie pozbierać. Nie wiem co robię źle , ze osoby które kocham opuszczają mnie , a ja tylko stoję patrzę na to i nie mogę nic zrobić. Czy mam depresję ?? czy to poczucie smutku i obwinianie sie to objawy depresji , proszę powiedźcie

Gość gość
a co ty bys miala byc winna? twoj tatuś zostawił twoją mame bo mu się znudziła i nowej d.upy mu się zachciało. niektorzy faceci tak mają, takie dupki, co szybko się nudzą kobietami. twoj tatus byl jednym z nich. nie ma za czym plakac, naprawdę.

Gość gość
a co ty bys miala byc winna? twoj tatuś zostawił twoją mame bo mu się znudziła i nowej d.upy mu się zachciało. niektorzy faceci tak mają, takie dupki, co szybko się nudzą kobietami. twoj tatus byl jednym z nich. nie ma za czym plakac, naprawdę.