Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana93śląska

Pierwsza w życiu głodówka. Na ile dni?

Polecane posty

Gość Załamana93śląska

Witam! Wczoraj od wieczora rozpoczęłam swoją pierwszą w życiu głodówkę.. Jak myślicie poprzestać na 36 godzinach czy nie jeść przez dłuższy czas? Pierwszy raz w życiu tak robię. Mam 19 lat, 168cm wzrostu i 117 kg. Mam niedoczynność tarczycy. Proszę o radę ILE DNI?

Gość Załamana93śląska
Proszę doradźcie!

Hej, tez mam 19 lat, 172cm i waze 87,9 kg :) mam watpek od 2 dni ' zrobie wszytsko by szybko schudbac' zapraszam :) jesli chodzi o glodowke, ja bym zaporzestala po 1 dni wystarczy 24h. By organizm sie oczyscil. Glodowki nie sa az takie dobre, owszem tracisz na wadze.. Wode, resztki w jelitach, toksyny i teroche tluszczu. Ale to nie warte. Poniewaz czujesz sie oslabiona. Bylam na glodowce kiedys 3 dni. Myslalam ze nie wytrzymam, bol zoladka i zawroty glowy, mroczki przed oczami. Zrob jak wolisz, ale ja bym zaprzestala na 1 dni :) Ja tez chce schudnac ok 30 kg :) dluga droga przedemna, ale chce to zrobic jak najszybciej. Dzis jestem na dni warzywno owocowym ;) nie wiem czy jutro teu bede czy nie. Ale chce sie przez jeden dzien lekko przeczyscic. A potem dieta niskokaloryczna. Kiedys schudlam 25 kg w 2 miesiace. Jadlam jak ptaszek. No ale. Moim marzeniem jest spasc do wagi 55kg do polowy sierpnia, czyli niecale 3 miesiace. No moze i sie uda ;) Powodzenia :*

Gość sprobuj czegos nowego
Nie musisz głodować żeby schudnąć. Wszystkie diety zawiodły? Napiszcie do mnie sprobuj.czegos.now ego@wp.pl Pomogę Ci zrzucić zbędne kilogramy bez efektu jojo i głodowania! Odzyskaj wiarę w siebie! Gotowa na zmianę?

Gość gość
Polecam zainwestowanie w odpowiednie suplementy diety. Osobiście stosuje Slimunox.

Gość gość
no ale przez święta to zamierzasz przeleżeć w lesie pod świerkiem??:)