Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielazna anka

dziwna 'teściowa'

Polecane posty

Gość zielazna anka

matka mojego faceta jest ogólnie ok, można z nią pogadać, jest bardzo miła. kiedyś jego siostrzenica powiedziała mi, że matka mojego lubego, jest kobietą, dla której liczy się tylko i wyłącznie jej rodzina, a jeżeli chodzi o tę drugą osobę, to już niekoniecznie. zawsze, kiedy siedzimy u mnie, dzwoni że musi jechać na zakupy i mój facet musi jechać, skoczyć z nią na zakupy i wraca do mnie. w dwie strony to jest przeszło 20 km. kiedy gdzieś pójdziemy, dzwoni że musi jechać do lekarza, do miasta, cokolwiek, musimy wracać i jechać. dodam, że mój facet jeździ moim samochodem, a moja 'teściówka' ma męża, mają samochód i do miasta w dwie strony mają 5 km. chciałabym pogadać o tym z moim facetem, bo kokosów nie zarabiamy, a auto na wodę niestety nie jeździ. nie chcę zrobić mu przykrości ... doradźcie mi. nie wiem, czy to jakaś moja faza i wkręcam sobie, że to nie jest normalne, ale ja naprawdę, rozumiem, że raz na jakiś czas można, ale codziennie ? ja nie mogę nigdzie pojechać, pozałatwiać, bo trzeba jechać z 'mamusią' na zakupy. ok, gdyby nie mieszkał z nimi i chciałaby z nim spędzić trochę czasu, rozumiem, no ale mieszkają razem ...

Gość gość
zerwac kontakt z facetem.

Gość zielazna anka
bez przesady, nie zostawię faceta, którego kocham, ze względu na jego matkę

Gość gość
twoj wybor, mamisynek zawsze mame wybierze a ty bedziesz ryczec bezradnie

Gość gość
pogadaj z facetem, jak będzie bronił mamusi, to przepadłaś z kretesem, lepiej to zakończ

Gość lolakola
ktoś wyżej ma rację, on zawsze wybierze mamusię

Gość lolakola
I dziwne, że mu nie powiedziałaś czegoś w stylu "to odwiozę Cię do mamusi, a Ty ich samochodem ją zawieź na zakupy"

wiesz co, u mnie jest odwrotna sytuacja... dziewczyna mojego brata jest taka jak twoja tesciowa. wysrac sie nie da bo musi juz do niej jechac ;/