Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

włosy rozjaśnione zawsze sa suche?

Polecane posty

Gość gość

moje takie były gdy pierwszy raz w życiu rozjaśniałam, bo zachciało mi sie blond. Po jakimś czasie wszystkie ściełam gdy nowe włosy odrosły, pytałam 3 fryzjerek o to i każda powiedziała że rozjaśnione włosy są suche albo 'raczej tak'. ale wiele razy słyszałam od tych co mają blond włosy że mają je miękkie :o jakto jest? jak trzeba o nie dbać?

Gość gość
dbac

Gość blondyneczka - to nie prawda
moje wlosy przezyly naprawde duzo... jestem cale zycie blondynka farbowalam rozjasniaczem!!! i paroma farbami ale rok temu zachcialo mi sie czarnych wlosow .. zafarbowalam szamponetka czarna wyszly fioletowe no to rozjasnialam rozjasniaczem z joanny, za tydzien kupilam szamponetke brazowa i czarna i najpierw znowu brazowa dalam pozniej czarna znowu fiolet. kupilam nastepnego dnia pallet naturalny jasny braz chyba hehe i wyszedl czarny.. nie farbowalam chyba miesiac moze 2.. no i znowu chce blond bo mojemu chlopakowi w ciemnych nie pasowalam :) no to do fryzjera tym razem wizyta 160zl. :/ efekt :/ nie adekwatny do sumy pieniedzy przeznaczonych na ten cel... miesiac po tym inny fryzjer i wkoncu moj blond :) teraz od tamtego czasu 2 razy farbowalam mam szczescie ze nie widac odrostow... moje wloy zawsze byly suche znszczone i kruszyly sie.. a teraz... sa naprawde zdrowe :D kedys chlopak mowil mi ze jaie to mam wlosy znszczone itd a dzisiaj powiedzial mi ze mam ladne wlosy ja pytam zdrowe? a on TAK :)