Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michigen11

65kg, 8kg do zrzucenia, jak najszybciej!!!

Polecane posty

Ja na tej diecie warzywno-owocowej byłam już raz trzy lata temu. Schudłam wtedy 11 kilogramów przez 6 tygodni i tak naprawdę dopiero w tym roku waga wróciła, nie ukrywajmy przez mój styl życia. :) Teraz jestem znowu na tej dietce, bo najlepiej na mnie działa. Nie stosuje się ściśle do zasad opisanych w książce, bo dla mnie priorytetem jest zgubienie masy ciała - ze zdrowiem nie mam problemów. Głodna nie chodzę, piję dużo wody i niesłodzone soki grejpfrutowe i jabłkowe, karotkę marchwiowo-jabłkową. Jem głównie surowe rzeczy (bo jakoś gotowane na tej diecie mi nie wchodzą) warzywa, jabłka, grejpfruty, ale też niedozwolone truskawki i nektarynki. Waga mimo to ładnie spada. :)

Asiunia to nieźle, sama surowizna, podziwiam, ja chyba nie dałabym rady. Bobulek super że jesteś :) Po trzech dniach i 1,3kg mniej dla mnie to super wynik, nie ważne czy woda czy nie. U mnie waga spada teraz bardzo powoli, i potrzebuje dużo wsparcia... Dziś jestem godna, zła, pogoda mnie dołuje, mam nadzieje że nie polegnę. Chyba jeszcze wam nie pisałam ale mam problem z kompulsywnym jedzeniem :( Mam nadzieje że dziś przetrwam chodz dopiero 14....... ech :(:(

Oj kobitki dzisiaj to d.... ale nic waga nie poszła do góry to najważniejsze. Jutro bez grzechu i tak cały tydzień. W następnym tygodniu ma być 61 i zobaczycie że będzie. ....

Gość szczupla na lato
dziewczyny jakmyslicie co najlepsze na uda bieganie czy stepper

Dzisiejsza pogoda faktycznie nie działa dobrze na człowieka, szczególnie takiego na diecie. A poza tym nie wiem jak Wy, a mi najgorzej przetrwać weekendy, bo mam dużo czasu wolnego. W dni robocze jestem bardzo zajęta i nie mam czasu na rozmyślania o jedzonku. L)

Pogoda to raz a weekend To dwa. Ale nie możemy się poddać, nie tym razem. Kompulsywne jedzenie to chyba i mój problem. Dobrze że jest to forum. .. jutro bez narzekania i do roboty. Chce tu widzieć tylko efekty.

Szczupla na lato wydaje mi się że na uda najlepsze jest bieganie. Ja jak biegam to szybko zauwazam efekty. Polecam przysiady nie tylko na uda ale i na pupę. . . Ale to forum daje kopa...

Gość szczupla na lato
bobulek1 dlugo juz biegasz i po ile min? kiedy widzialas efekty?

Szczerze to niedużo bo czas mi na to nie pozwala i forma. Tak 15 - 30 min. A już po 2 tygodniach widzialam że lecą mi cm ( mierze) które nie chcą mi spadac po aamej diecie. Moja siostra jak .mnie zobaczyła to od razu- biegasz bo znów nogi ci się ładne robią. Polecam na pewno ja wolę to od monotonnych ćwiczeń.

Gość Marzycielka ;)
Ja też bym chciała biegać ale nie mogę bo mam problemy z kręgosłupem, ćwiczeń też bardzo nie mogę :( dzisiaj nie wyszło mi zbytnio, 1300kcal, jak zawsze przy niedzieli, mam nadzieje że jutro będzie 1000kcal.

Gość szczupla na lato
bobulek1 dziekuje za rade:*:* sprobuje od jutra od nowa z wielka motywacja bo wkoncu lato tuz tuz:):):)

Gość szczupla na lato
marzycielka;) przykro mi z powodu klopotow z kregoslupem... szkoda ze nie mozesz biegac

Dziewczyny!!! Nie wierzcie w żadne diety, no chyba, ze chcecie byc na nich do końca zycia żeby nie przytyć! Wypróbowałam chyba juz wszytskie, bez rygoru jojo murowane! Tylko i wyłącznie aktywność fizyczna!!!!!!!!!! I racjonalne odżywianie sie! 5 małych posiłków dziennie. Polecam płytki Ewy Chodakowskiej! Efekty powalające! Skalpel (taki trening) bardzo przyjemny i bardzo efektywny. Odsyłam was do jej FB wpiszcie po prostu Ewa Chodakowska. Popatrzie na ciała dziewczyn po ćwiczeniach, ja jestem efektem zachwycona!!!! I nie rezygnuje ze smacznego jedzenia! Czasem nawet zdarzy sie cos niezdrowego i kalorycznego ale to sie spali!

Gość szczupla na lato
mamalenka schudlas dzieki ewie? czy nie musialas sie wogole odchudzac

Ja ćwiczę skalpel juz od dłuższego czasu, efekty są, ale czy powalające? Sprawa dyskusyjna. Ćwiczenia nie są męczące, i trwaja tylko 40 min. W najbliższym czasie może spróbuje kilera

Szczupła na lato dzieki ćwiczeniom ewki można ładnie schudnąć. Na jednych działa lepiej na innych gorzej. Mam koleżankę, której po tych ćwiczeniach cm leciały jak marzenie. U mnie niestety troche gorzej, ale i tak jest dużo lepiej niż było

Zaczęłam ćwiczyć z Ewą od Października do lutego i bez rzadnej, powtarzam rzadnej diety schudłąm 10kg! A ciało sie zmieniło jakby mi z 15 ubyło. Miałam 70 a spadło do 60. Pupa w góre, cellulit bye bye i jędrne ciałko mmm. Mieśnie też swoje ważą. Mąż był zachwycony. Teraz jestem w ciąży, ale jak tylko urodze to od razu sie za to biorę :)

Gość Sally32
Można się przyłączyć do rozmowy? :)

Gość szczupla na lato
sally32 no pewnie ze mozesz:) mamalenka gratuluje:) efektu z ewa. I tego ze nie dlugo zostaniesz mama:*:* tez bym chciala miec malutkie dzieciatko:):) dziewczyny trzymajcie sie :*:*:* kolorowych snow

Gość Sally32
Ważę 55 kg, chciałabym schudnąć około 5 kg, mam skłonność do słodyczy i fast foodów.. Czy wy też tak macie?

Gość szczupla na lato
wybralam bieganie bo wole to niz normalne cwiczenia... bede biegac codziennie po 50-60min chyba ze z dniem przerwy dla miesni zeby odpoczely:*:*:* dobranoc dziewczyny

Gość szczupla na lato
oj te slodycze mam tak samo jak ty tez je lubie i one mnie gubia na diecie:(:(:(:( slodycze przez nie wracaja kg

Gość Sally32
Jakoś nie mam motywacji żeby schudnąć :(

Gość elenka 122
Ja też nie miałam motywacji do odchudzania, ale jakoś koleżanka mnie podtrzymała na duchu mi teraz od czterech tygodni jestem na diecie. Ćwiczę też systematycznie i stosuję dokładnie takie tabletki wspomagające odchudzanie http://dermalab.pl/85,acai-berry-select.html. Powoli zauważam, że chudnę. Już waga mi spadła o pięć kilo.

Gość gość
Elenka zazdroszczę Ci :) możesz powiedzieć jaką stosujesz dietę? :)

Hej I tak nowy dzionek się zaczął:) Dziś całkiem spoko dieta trwa;) już czuj że zbliżam się do swojego pierwszgo efektu. Brzuszek mi spadł i widzę że po bieganiu celluit mi się żmniejszył i fajna pupa mi się robi i boczki znikają:) ojej ale jestem nakręcona:) aż mi się skakać do góry chce:) szczupla na lato- ja też biegam bo nie lubię ćwiczyć tak jak ty:) ćwiczyłam mel b i ogólnie fajnie nogi się zmieniały - ale taki jestem leniuch bo na ćwiczenia mam czas ok 21 -22 w nocy jak mój synek idzie spać. Do tego mnóstwo zajęć ..... i padam wieczorem:) jeszcze biegać to lubię , bo mieszkam na wsi i w terenie jest super... trawka , ptaszki itd..... uwielbiam to :) tylko ci sąsiedzi - starej daty :) co do e. Chodakowskiej też słyszałam że super ale wiele osób bardziej woli mel b. O i jeszcze jedna sprawa czasami zaglądam na pamiętniki na vitalii i tam dziewczyny pokazują swoje zdjęcia figury po bieganiu. To działa na całe ciało . Idę obiadek gotować , a sama zjem pomidorki z jogurtem:) uwielbiam je.... Dobra już nie piszę więcej głupot..... trzymam za was oczywiście kciuki .

Gość Marzycielka ;)
Hej laski :) u mnie dzisiaj na śniadanie serek wiejski, gotowana kapusta młoda z mięskiem gotowanym mniaam :) mam nadzieje że wieczorem nie zgrzeszę :) Co tam u was?

Gość szczupla na lato
czesc dziewczyny:*:*:* ja jakos trzymam diete narazie bez grzeszkow na sniadanie 3 chrupkie pieczywa z pomidorem i kubek kawy.. obiad pol miseczki zupy pomidorowej... kubek herbaty forever figura:)::) bobulek1 biegalas codziennie? trzymajcie sie dziewczyny:*:* trzymam za was kciuki

Gość Marzycielka ;)
Boże jakoś przez to aqua slim czuje się taka jak balon, kupiłam 10 saszetek i chyba więcej nie kupie

Hej dziewczynki :) Pisze dopiero teraz ,bo od bladego switu 1000 rzeczy do zalatwienia. Dzis 1 dzien mojej diety.Mocne postanowienie wiary :D Glod mna szarpie,ale daje rade.Jutro na sniadanie bialy serek :) Ksiazka odkurzona,pozniej podam cwiczenia na uda.Musze cos jeszcze zalatwic i bede wolna !