Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona93

co zrobić w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość zagubiona93

czy warto próbować odbudować związek który nie dawno się skończył? z mojej winy niestety, ale po tym rozstaniu ja wiele zrozumiałam, nie chodziło tutaj o zdradę, tylko o moje zachowanie wobec chłopaka. nie jestem mu tak całkowicie obojętna..mimo to ciągle sie zastanawiam czy jest sens by o to zawalczyć (nie lubię tego słowa jeśli chodzi o takie sprawy) ?

Gość melodyja
A kochasz go? Chcesz byscie znowu byli razem?

Gość zagubiona93
chciałabym znowu z nim być. to sprawa dosyć 'świeża' i boje się, że jak teraz coś do niego napisze, to on to odbierze jako jakąś desperacje z mojej strony. a tak nie jest, ja wiele rzeczy zrozumiałam, coś do mnie dotarło i chciałabym to naprawić.

daj mu odpocząc ze 2 tygodnie i zapytaj czy chciałby z toba porozmawiać i wtedy mów co tobie leży.

Gość gość
do nauki gimgusie a nie związki

Gość gość
musi minac troche czasu i spokojna szczera rozmowa

Gość gość
Kontakt czar rzucający dzisiaj .. daveangela08@gmail.com (1) Jeśli chcesz ex powrotem (2) jeśli zawsze masz złe sny. (3) Chcesz być promowane w swoim biurze. (4) Chcesz kobiety / mężczyźni uruchomić po tobie. (5) Jeśli chcesz mieć dziecko. (6) Chcesz być bogaty. (7), które chcesz związać Twój mąż / żona będzie Twój na zawsze. (8) Jeśli potrzebujesz pomocy finansowej. (9) Opieka ziołowa (10) Jeśli nie możesz być w stanie zaspokoić swoją żonę należnego lub pragnienie seksu niska akcja eee. (11), jeśli odmawia się miesiączka cały dzień to przypuszczam lub nad przepływami. (12), jeśli twoja praca odmówić płacić, ludzie dzięki ci?. (13) rozwiązać problem gruntów i dostać go z powrotem. (14) Czy twoja rodzina Denny Cię z prawda? (15) Niech ludzie słuchać słów moich, a nie mój chcieć (16) Czy masz niską liczbę plemników? (17) Sprawa rozwiązania E.T.C Kontakt czar rzucający dzisiaj .. daveangela08@gmail.com

Gość gość
Ważne jest też , czy on chce.

Gość gość
Ważne jest też , czy on chce.