Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc645124

moja siostra wychodzi za tunezyjczyka!

Polecane posty

Gość gosc645124

nie wiem od czego zaczac.. poznala go pol roku temu na fb.. konwersacja przeniosla siew na skype. koles niby "fajny".. konczy studia, ma prace w laborarorium, zamoznych rodzicow.. ONA: rok starsza, po rozwodzie, z dzieckim.. bez zawodu.. ciekawi mnie dlaczego on tak bardzo chce jej! nie widzila go nawet na oczy a za miesiac jedzie tam zeby za niego wyjsc !!! uprzedzalam ją, ale to na nic. jest zapatrzona w te jego "ciemne oczka", ktore obiecuja złota, diamenty i zycie rózami usłane.. ;( nie wierze w to ! o cos jemu chodzi ! tylko nie wiem o co ! pomocy! jak jej pomóc??? błagam niech ktos napisze czy ta piekna baja ktora jej obiecuje jest prawdziwa.. :( wiele sie naczytalam o takich..

Gość gość
on szuka białej kobiety czyli przepustki do lepszego świata ale twoja siostra jest okropna, nawet go nie widziała? co tam będzie robić? mieszkać w slumsie i kible sprzątać?

Gość Zestaw do lewatywy
"Bije bo kocha" :D

Gość gosc645124
sama nie wiem.. juz raczej nic na nia nie podziala.. ;/ ale czy jako jego zona tam on ma prawo do polskiej wizy?

Gość gosc645124
pisalam mu ze jak jej wlos z glowy spadnie to nie recze za siebie, ale on zapewnia ze jest jego miloscia..

Gość gość
w tunezji to normalne oni szukają cudzoziemek dla wizy, żeby lepiej żyć, wyjechać a polki są głupie i naiwne

Gość Zestaw do lewatywy
"Pobił mnie ale ja zasłużyłam (szeroki uśmiech)" :D

Gość Zestaw do lewatywy
Czy wiesz że... Tylko niewielka mniejszość muzułmanów to terroryści, ale ogromna większość terrorystów to muzułmanie? Ciekawa sprawa

Gość gosc645124
Zestaw do lewatywy.. to nie jest smieszne.. boje sie o nia. w sumie sama tak wybrala, ale wierze ze on tak na nia podzialal..;/

Gość Zestaw do lewatywy
Islam to religia pokoju. Porywanie samolotów, samobójcze zamachy, sadystyczne bicie i mordowanie kobiet i dzieci? Ataki kwasem na twarze kobiet? Nic podobnego, to mity medialne :classic_cool:

Gość gość
raz byłam w tunezji z facetem i powiem ci,że na bazarze czy pod hotelem nie dało się przejść, oni tak nachalnie zaczepiają stoją i czekają na d**y, bo polki z tego tam słyną ,że jadą na sex turystykę a może..ją będzie podnajmował i będzie dla niego zarabiała?

Gość gosc645124
ja to wiem, ale ona jest naiwna.. próbowałam i nie wiem coo juz robic.. najgorsze ze po slubie chce zabrac tam swoje dzicko ! mam nadzieje ze byly maz sie nie zgodzi na to..

Gość gosc645124
Boże.. a jesli naprawde ma takie zamiary..? a prosze powiedzcie mi czy po slubie z nim tam, moze wrocic do kraju w razie co..?

Gość gość
babka po 60 pisze bloga i opisuję jak jedzie do tunezji i ma sex z młodymi chłopakami, oni jej mówią,że ją kochają a ona co roku ..jedzie i ma swoje szczęście na 35 cm przez 8 godzin może i siostra potrzebuje ogiera?

Gość Zestaw do lewatywy
Islam nie traktuje kobiet jak równoprawnych ludzi. Można je bić, gwałcić do woli. Nie jest to problemem, koran pozwala

Gość gosc645124
ehh.. ;/

Gość gość
niech sie ojciec nie godzi na wyjazd dziecka! a nie możecie jej zabrać paszportu!!! schować i do d..y pojedzie

Gość gosc645124
fagas niby twierdzi ze nie praktykuje az tak swojej religii, a nawet pali papierosy.. moze faktycznie jest inny..?

Gość gość
ha, ha oni nawet polską wódkę piją palą nie gwałcą, bo to polki same im do łóżek włażą

Gość gosc645124
jesli jej zabiore wyrobi sobie nowy ..

Gość Zestaw do lewatywy
To nie jest nawet kwestia tej pojeebanej religii. Oni mają taką kulture, poznałem np. w Niemczech pakistańczyków którzy chlali nałogowo alkohol, chlali dużo więcej nawet ode mnie, a ja niczym nie gardze. Co ciekawe ich stosunek do kobiet był zaskakujący, otóż traktują je jak zwierzęta, mają po kilka jednocześnie (3, 4, więcej) :D Bawiło mnie to, ale pisze żebyś wiedziała czego może oczekiwać twoja siostra

Gość gosc645124
po za tym mieszka 30 km odemnie..

Gość gość
zanim wyrobi, to trochę potrwa! zabierzcie jej paszport

Gość gosc645124
;(

Gość gosc645124
jak jej zabiore to on moze sie zabic.. mowil jej ze jak nie bedzie juz chciala z nim byc to to zrobi, a wierze bo podcinal sobie zyly na skype "z milosci" do niej !!!!

Gość gość
ja w tunezji kupowałam alkohol w markecie oni tez piją i nie są fanatykami religijnymi jak np. pakistańczycy to b. postępowy kraj, maja z reguły 2 dzieci jednak ci mieszkający w głębi na pustyni, dalej trzymają sie starych zasad

Gość Zestaw do lewatywy
To że piją i palą nie jest żadnym wyznacznikiem, w ogóle.

Gość gosc645124
mowil ze religia nie pozwala pic ani palic

Gość gość
gosc645124 jak jej zabiore to on moze sie zabic.. mowil jej ze jak nie bedzie juz chciala z nim byc to to zrobi, a wierze bo podcinal sobie zyly na skype "z milosci" do niej !!!! z tego , co piszesz, widać, że to jakiś napalony wariat całej wsi pewnie obiecał,że ją będą gwałcić..i ja szantażuje zróbcie coś,żeby nie jechała

Gość gość
ja ci jeszcze powiem, moje koleżanki jada tam co roku bo lubią ostry sex ale one tu pracują i jadą dla zabawy