Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprawdztodziala121

Moja mama ma kochanka co zrobić ?

Polecane posty

Gość Sprawdztodziala121

Moja mama jakiś czas temu była w klinice dla zneriwcowanych i tam wszystko się zaczęło poznała faceta który był na odwyku alkoholowym bo piętro niżej był odwyk dla takich delikwentów.Mama tam była jakiś miesiąc i wszystko było okej jak wróciła to utrzymywała kontakty z koleżankami które tam poznała i z tym facetem.Cały czas pisała z nim esemesy , telefonowała co chwilę mówiła ojcu że musi jechać do tej kliniki coś podpisać i takie tam tylko po to żeby spotkać się z tym facetem i teraz doszło do tego że co drugi dzień ojcu wali kity że musi tam jechać po coś że to że tamto że jedzie do koleżanki na noc itd wiem że spotyka się z tym facetem i mnie to denerwuje bo ojca robi w bambuko a ten facet ? pijak , wulgarny , bezrobotny i że tak powiem przekręt który trzaska jakieś interesy żeby dużo i szybko zarobić bo uczciwie nie chce mu się pracować no wyobrażacie to sobie ? nie poznaje jej odwaliło jej kompletnie mówiłem jej że źle na tym wyjdzie ale ona swoje i tyle.Żal mi ojca bo to naprawdę dobry człowiek stara się dba o rodzinę itd zrobił dla nas tyle że nie jeden by tyle nie zrobił a tym czasem co ? matka kocha się w takim luju i ma go zabrać do nas jak znajdzie sobie jakaś pracę a ojca ma wypierdzielić bo ona twierdzi że ma prawo z kimś innym sobie życie ułożyć okej spoko ale z kimś takim ? chcę też dodać że matka włuczy się z nim po moletach gdzie nocka kosztuje po 200 zł , stawia mu alkohol bo to pijak , kupiła mu buty , daje mu pieniądze i nawet telefon mu kupiła nie jesteśmy bogacie ale sam fak a co najlepsze ten typ ma żonę ale mama ma to gdzieś.Nie poznaję jej co się z nią stało rozwala praktycznie wszystkie pieniądzę jakie tylko ma.Dziś mi powiedziała że jeszcze jest z ojcem bo on pracuje a ona za coś musi żyć ale jak tylko tamten facet znajdzie sobie robotę to ojca od razu wypierdziela i bierze pod dach tamtego.Ludzie co ja mam zrobić ? ten człowiek to bandzior i wulgarny alkoholik ale moja matka nic w tym złego nie widzi.Ojciec wie ale udaje że nic nie wie to wszystko jest chore.Niech ktoś coś napiszę od siebie proszę co o tym myślicie ? Ona rozwali calą rodzinę i ja to wiem że ona źle na tym wyjdzie i wiem że z tego co wam opisuję wy też wiecie że ona źle na tym wyjdzie ale jej się nie da nic przepowiedzieć.Nawet próbowałem ją zastraszyć że jak z tym nie skończy to wyprowadzam się do dziewczyny i nie zobaczy przyszłego wnuczka nigdy (dziewczyna rodzi za niecałe 3 miesiące) i zerwe z nią wszelkie kontakty na zawsze ale ona co na to ? ją to nie interesuje.Wydaję sporo kasy żeby z nim się spotkać bo to 70 km od nas a jak jedzie na noc to też idzie kasa na hotel , alkohol dla niego itd Nie poznaje własnej matki na początku mówiła że to tylko znajomy że alkoholik żeby się z kimś takim nie związała że śmiał się że on kobiety zdradza i będzie zdradzał bo to lubi a jak jej to przypomniałem co jej mówił wtedy to teraz wszystkiemu się wypiera że on taki nie jest.

Gość Postawić sprawę jasno!
Skoro Twój ojciec wie że matka spotyka się z jakims frajerem powinien postawić sprawę jasno! Zablokować konto, ograniczyć dostep do pieniędzy,sam powinien robić zakupy,a Ty powinieneś Go wspierać.Gdy matka nie będzie miała dostępu do kasy to facet matke oleje! Trzeba działać szybko, a nie dawać matce przyzwolenie żeby łachała się z jakimś alkoholikiem. Mało tego należałoby powiadomić żonę tego jaki to lowelas jest! Życzę powodzenia.

Gość adrianaaaa
popieram powyzszy post zero dostępu do konta jeśli to jej sie obetnie to tamten luj przestanie się pewnie szybko nią interesować a potem konkretna rozmowa z mama jeszcze jeden nie taki ruch I może się wyprowadzić

Gość Sprawdztodziala121
Powiadomić jego żonę ? jego żona wszystko wie i z tego co wiem to raz go wywala a po chwili go bierze z powrotem.Matka tym gościem jest tak zauroczona że to masakra i świata poza nim nie widzi.Ona tylko czeka na to aż on w naszym rejonie znajdzie sobie pracę i wtedy wywala ojca z domu i wiąże się z tamtym.Nie rozumie tego że ten facet to wulgarny alkoholik,przekręt który ma dwie lewe i nic z tego dobrego nie będzie.Można powiedzieć że się na nim przejedzie co jest oczywiste ale wtedy będzie już za późno i wszystko zostanie zniszczone.