Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko się zabić

pomóżcie, zerowe libido pomimo odstawienia tabletek.

Polecane posty

Gość tylko się zabić

brałam je krótko bo tylko 4-5 miesięcy, obecnie mija 6 miesiąc odkąd je odstawiłam, wszystko wróciło do normy, a libido leży :( rozstałam się nawet z facetem, bo jego potrzeby dziesięciokrotnie przewyższały moje i zaczęłam czuć obrzydzenie do siebie, że zmuszam się do seksu i obrzydzenie do niego, że zmuszam się dla niego. jakieś potrzeby niby mam, przy owulacji potrafię trzy dni pod rząd chodzić nakręcona, ale nie aż tak jak kiedyś, w pozostałe dni kompletna posucha, a temperament miałam raczej dość mocny przed braniem. ogólnie seks mógłby dla mnie nie istnieć poza tymi krótkimi epizodami owulacyjnymi. czy to się ureguluje, czy nic z tego skoro wszystko inne wróciło do normy? :(

Możliwe, że jeszcze wróci do normy, ale zawsze możesz zrobić badanie na poziom hormonów. Musiałaś mieć naprawdę źle dobrane tabletki.

Gość tylko się zabić
ogólnie nienawidzę siebie za to, że zaczęłam je brać, zniszczyły mnie i cały mój związek, a brałam je mimo wszystko, bo a to facet nalegał, a to nie było czasu na wizytę u gina i zmianę, a to milion wymówek i teraz płacę za głupotę. właściwie nie miałam im nic do zarzucenia, bo uregulowały mi okres i pozbyłam się kłaków z miejsc, w których ich być nie powinno, ale zabicie moich potrzeb seksualnych to największy cios. a jak własny facet nie podnieca to i miłość wygasa, więc on siedzi teraz samotny i nieszczęśliwy, bo jest zraniony i nadal kocha, a ja mam stany depresyjne, bo zraniłam człowieka i jestem aktualnie nieczułym, niepobudliwym cyborgiem. no nic, na razie planuję być samotna, więc uzbroję się w cierpliwość, jak się to przeciągnie i zacznie być mocno podejrzane to się przejdę gdzie trzeba. dziękuję za odpowiedź :)