Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanarzeczonakk

narzeczonemu nie podoba się moja sukienka ślubna

Polecane posty

Gość onanarzeczonakk

Będziemy mieli ślub cywilny, więc nie jest to typowa suknia, ale nie ma to tu znaczenia. Sukienkę znalazłam i kupiłam sama - może nie jest to jakieś wow, ale wg. mnie najlepsza z tych jakie widziałam. Pokazałam ją narzeczonemu i teraz żałuję, bo nie powiedział mi żadnego komplementu :/ Powiedział, że "jeśli mi się podoba to może być". nie to chciałam usłyszeć :( każda panna młoda chce być piękna w tym dniu i podobać sie przyszłemu meżowi :( I to nie chodzi o to, ze to taki typ faceta, ktorego nie stać na komplementy, czy też niezwracającego uwagi na wyglad. On potrafi ocenić wygląd i powiedzieć np. ze jakaś kobieta na ulicy ma "z***biste spodnie itp" Mojej mama powiedziała, ze pięknie w niej wyglądam, ale wiadomo, to nie mamie chciałabym się podobać :( W końcu sukienka przeleżała w szafie 4 miesiace, a jak byliśmy na jakiś zakupach upatrzyłam inną. Byłam wtedy z narzeczonym. O tej drugiej powiedział, ze "ta bardziej mu się podoba". Co z tego - jak przyszło do przymierzania okazało się, ze jest za mała a większego rozmiaru już nie ma. Mam doła przez tą sukienkę :( Mam niby tą pierwszą, ale wiem, ze narzeczonemu się w niej nie podobam. Po prostu mi przykro i chciałam się wyżalić :(

Gość Dirta van den Rauten
nie martw się;)