Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego baby mówią, że facet nie może być piękny ?

Polecane posty

Gość gość

moza a nawet powinien, to takim obrabiacie pały w klubach i na pierwszych randkach. Co za hipokrytki. 'męski' przecietny niby przystojny wychowuje i utrzymuje, a piękny przystojniak zapładnia i porzuca. XXI wiek

Myślę, że tu raczej chodzi o to co się komu kojarzy z określeniem "piękny mężczyzna" - taka lala, nie facet. Jeżeli uznać piękny za synonim przystojnego (takie naprawdę przystojnego) to takich wolimy :)

Gość gość
Popatrz na tych gogusi z Holywood zmieniają kobiety jak rękawiczki.3 miechy z jedną,potem następna i następna...

Których masz na myśli? Bo jak tego co grał Thora to mogę być nawet jego skarpetką, a nie tylko rękawiczką :D

Gość laska z dużej wsi na mazowszu
Facet może być przystojny ale nie piękny.Bez przesady.

to tylko określenie, dla mnie piękny facet to właśnie taki powalająco przystojny - wysoki, z mocnymi rysami twarzy, pięknymi oczami, bujną czupryną...taki na którego chce się patrzeć :D

Gość basiaaabasiaa
jak juz to kobieity a nie ,,baby,,prostaku juz wiesz ze nie ejstes piekny nawet po wymowie.. widac paskudny na maxa:-P

Gość gość
mój mąż należy do tych pięknych wysoki, przystojny z ciemnymi włosami pięknymi oczami i ślicznym uśmiechem zbudowany super. Do tego jeszcze bogaty. Zawsze się dziwiłam co on we mnie takiego widzi bo wszystkie laski za nim zawsze sikały po nogach na studiach a on wybrał mnie , jestem ładna ale nigdy nie uważała się za 7 cud świata. Jest bardzo dobrym męże i ojcem od 3 lat.

Gość gość
Zawsze mówi że nigdy nie lubił kobiet pustaków i plastikowych lalek.

nie ma czegoś takiego jak piękny mężczyzna. za to jest coś takiego jak piękny japończyk, ale tych także nie ma zbyt wielu :P

Gość gość
ja jaszcze nie widziałam pięknego japończyka chyba że mieszaniec to mogę się zgodzić ale czystej krwi to niebardzo.