Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga4250

Obawy POMOCY!

Polecane posty

Gość aga4250

Witam. Chciałabym zacząć od tego, że nigdy nie uprawiałam seksu. Uprawiałam jedynie petting ze swoim chłopakiem. W czasie tej czynności była taka możliwość, iż penis mógł znajdować się w okolicach pochwy z wydzielonym preejakulatem. Nie doszło do wytrysku. Od tego czasu miałam już chyba dwa lub trzy okresy, które były krótsze niż zazwyczaj jednak były równie obfite, szczególnie pierwszego dnia a poprzedzał je ból brzucha. Nie mam tak zwanych porannych mdłości, nie wymiotuję, nie mam zachcianek jednak bywam przemęczona, być może przez to, że sypiam za krótko. Moje obawy dotyczące ciąży opierają się na tym, że bolą mnie piersi i mam huśtawki nastrojów oraz czuję się osłabiona. Takie są moje objawy PMS. Czy to możliwe abym teraz miała PMS skoro okresu powinnam dostać ok. 8 czerwca? Zwykle zaczyna się to u mnie w takim czasie jednak jestem osobą, która ma silny lęk przed ciążą. Czy tutaj byłoby jakieś prawdopodobieństwo ciąży czy jednak to jedynie moje urojenia, bezpodstawne obawy wywołane lękiem?

Gość hjhkjgjhjvjh
ja też się strasznie boję że zajdę w ciąże

Gość adrianaaaa
zwariowałaś od tego czasu miałaś 3 okresy skoro je miałaś to nie zaszłaś,,, a jak nie jesteś pewna to są testyod tego

Gość aga4250
czytałam że można mieć okres na początku