Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jutrzewea

Jestem w zwiazku z Anglikiem od 5 lat

Polecane posty

Gość Jutrzewea

I jest cudownie, super meski, w lozku torpeda, czuly, kochajacy. Wczesniej bylam z trzema Polakami, kazdy mnie rzucil, kazdy wybrzydzal, zaden nie potrfil docenic tego ze jestem kochajaca, mila i oddana. Polacy to szmaty, ktorzy marza o plastykowej ksiezniczce

Gość gość
zazdroszcze...a ile masz lat? podobaja mi sie Brytyjczycy,ladniejsz niz Polacy i kultura i widac,ze mescy...mi to nie bedzie nigdy dane poznac takiego ;( tylko Polaczki ;(

Gość dfgdfgfs
skoro to piszesz to jednak żałujesz że nie jesteś z polakiem angole rzeczywiście nie wybrzydzają

Gość gość
za to Polacy wybrzydzają, każdy knypek, 160cm z twarzą jak kupa marzy o modeleczkach i wybrzydza zwykłymi dziewczynami :O pusci faceci są u nas jak mało gdzie :)

Gość Jutrzewea
Sa mescy, mili, potrafia o dziwo rozmawiac i sluchac nie to co cioty z polszy

Gość dfgdfgfsxxvc
typowy angol jest trochę bogatszy od typowego polaka ale to ciągle mentalność robola, na dodatek takiego, któremu nie chce się ruszyc d**y z rodzinnego miasta, a zwlaszcza pubu polacy jak wyjezdzaja za chlebem to maja przynajmniej jakies horyzonty, a taki angol nic, zero ambicji i zero ciekawosci

Gość Jutrzewea
Moj ma horyzonty bo jest lekarzem, niestety net mi sie wiesza

Gość gość
a dlaczego sie z tobą nie żeni? nie pisz,ze ty nie chcsesz bo nikt w to nie uwierzy,ze dasz sie roochac 5 lat acetowi bez zobowiazan, szczegolne jesli jest lekarzem