Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama probowala popelnic samobojstwo

Polecane posty

Gość gość

od paru lat podpija i pije. Ojciec chce sie z nia rozwiesc. W domu niepoplacone rachunki itd moglabym dlugo wymieniac. Dzisiaj wrocilam z pracy a ona lezala na lozku i miala silno scisniety pasek na szyji. Szybko go sciaglismy z rodzenstwem. Wstala i byla strasznie pijana, ledwo kontaktowala... Nie wiem co teraz mamy zrobic?? Gdzie zadzwonic?? jaka pomoc???

Gość gość
prosze o pomoc. :((( Nie wiem co mam robic ??

Gość adasasa
Powiem tak do szpitala na pogotowie żeby ja zamkneli , mówie serio pomoga jej to juz nie przelewki .Albo udaj sie do pscychiatry w twoim rejonie np przychodnia

Gość gość
pilnujemy ja z rodzenstwem.. Ale ona i tak spi bo slychac jak oddycha wiec dzisiaj juz nigdzie nie bedziemy dzwonic. Rozmawialismy z wujkiem i mowil ze trzeba zadzwonic do AA zeby poszla na leczenie. A czy to jest dobre rozwiazanie to nie wiem?

Gość szefjtghsnj
Tak samo było z moim tatą , był na leczeniu...nie pije od 15 lat, wiele naprawił i się nauczył w tym czasie...jestem z niego dumna ...leczenie AA czyni cuda, a same meetingi są bardzo przyjemne...byłam na tych otwartych...znalazł cel i przyjaciół podobnych do siebie..jest szczęśliwy..

Gość gość
tylko jak mozna ja namowic na to leczenie? ona jutro bedzie myslec ze nic sie nie stalo i bedzie obrazona. My nie chcemy dla niej zle.

Do szpitala koniecznie, bo spróbuje znowu potrzebuje intensywnego leczenia zamkniętego, odpoczynku, odcięcia od problemów i terapii. Wyjdzie po kilku tygodniach i będzie o wiele lepiej, nie ma co sie bac szpitala

Gość bierzcie matke do szpitala psy
chocby sila!! tam jej pomoga!

Gość gość
ścierwo to ty

Gość KAFE X
ej no po co wyzywać od ścierwa?! trochę szacunku. moim zdaniem też najlepiej zapisać twoja mame na AA

Gość gość
tyle ze ona nie chce na pewno. Juz dzisiaj udaje ze wzystko jest ok. A duzo razy jej mowilam o AA ale mnie nie slucha i obraza sie

Gość vb12
trzeba w takich syuacjach wzywac pogotowie, od razu zabierają na oddzieal psychiatryczny a nie ja pilnowac non stop i co cale zycie zmarnujecie by pilnowac matki, miałam to samo przynajmniej by ja zamkneli na jakis miesiac mielibyscie spokój a ja by podleczyli