Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sen

Polecane posty

Gość gość

Właśnie się przebudziłam ze łzami w oczach, zazwyczaj jak mi się śni coś nieprzyjemnego to wiem, że to sen, a teraz nie. I muszę się komuś wygadać, choćby na forum :P Śniło mi się, że zobaczyłam na facebooku, że mój były (z którym cały czas mam jakiś kontakt, wspólni znajomy itd., wiem, że on dalej coś trochę do mnie czuję) wstawił zdjęcie z z młodszą dziewczyną, z którą kiedyś jeździli wspólnym autobusem i o którą byłam trochę zazdrosna jak byliśmy razem i teraz też nie wzbudza mojej sympatii. I chciałam do niego napisać, a nic nie odpisywała. Po czasie, ona mi odpisała, że mialam swoją szansę, że P. zawsze mnie wspierał, chciał ze mną być (po części prawda), a teraz nie będziemy mieć kontaktu. Jak dzwoniłam - ona odbierała. Chciałam napisać na fb i napisałam, a okazało się, że nie ma go w znajomych i pomyliłam odbiorców, i napisałam do kogoś innego, że (uwaga!) nie umiem żyć bez niego i bez kontaktu z nim i wiem, że nawet mi przeszlo przez myśl, że go kocham. Czułam taką straszną bezsilność, takie poczucie że coś straciłam, że popelniłam błąd. Nigdy tak nie reaguje na sny, nie wiem co się stało :(

Gość gość
Obserwuj rozwoj sytuacji w najblizszych dniach na spokojnie :)mi kiedys snil sie chlopak ktorego skrzywdzilam (nie chcialam z nim byc , pobawilam sie jego uczuciami ) i nie widzialam go od 2miesiecy, nawet nie myslalam o nim bo nie wiele dla mnie znaczyl.Snil sie w nocy z 2/3 lipca. Przytulil mnie w tym snie, tak jakby pocieszajaco, pocałował , to mialo byc tak jakby pozegnanie - pierwsza mysl po przebudzeniu COS MU SIĘ STAŁO, troche spanikowałam... 5 lipca kolezanka pisze ze widziała go z jakas dziewczyna... Za tydzien widze status na fejsie w związku ,rocznica związku 3 lipca :D nie powiem poczulam ze cos sie skonczylo, ale mam wrazenie ze on z nia jest troche po zlosci mi ,ale nie interesuje mnie to, jedynie zdziwieniem byla moja moja emocjonalna reakcja (nigdy tak nie robie):P

Gość Gościu.
Już wam się od tego fb yebie pod czaszką.Mózgi macie jak orzechy i zamiast o nie dbać przyczyniacie się jeszcze do ich rozkładu.Sami sobie szkodzicie.:classic_cool: