Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luiza i paula

Poważna ankieta

Polecane posty

Gość Luiza i paula

1 ile masz lat 2 jak masz na imie 3 wielkosc biustu 4 dokladny rozmiar stanika 5 golisz c*pke 6 kolor wloskow c*pki 7 jesli golisz c*pke to napisz jak 8 status zwiazku 9 ile razy w tygodniu kochasz sie 10 ile razy w tygodniu masturbujesz sie 11 rozmiar penisa twojego partnera i kolor gestosc owlosienia 12 chodzisz nago w domu 13 ile masz wzrostu 14 jakie masz kompleksy 15 opisz jaka masz lechtaczke 16 opisz piersi sutki itp 17 w jakim wieku stracilas dziewictwo 18 masz dzieci jesli tak to ile 19 jesli nie golisz c*pki to opisz jak bardzo owłosiona 20 jakie staniki lubisz nosic 21 jakie majteczki lubisz nosic 22 jaki rozmiar majteczek masz 23 w jakim wieku kupilaś pierwszy stanik 24 jaki to był stanik i jakiego rozmiaru

Gość Piotrunio
Wypełnij ty też

Gość Luiza i paula
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czternastą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag 🌼

Gość Moh1
Wy jestescie tam dwie?

Gość Luiza i paula
Nie,k***a, onanisto poranny. Sześć nas tu siedzi 🖐️

Luiza i paula--porąbańcu na chu.j się przebierasz w fatałaszki kobiece?Jesteś pedrylem ćmoku rąbnięty?:D

Gość Luiza i paula
Duszku, won wnuczków bawić albo żonie herbatkę robić i podać 🖐️

Gość Luiza i paula
Wymyśl coś lepszego, a nie wciąż i durś te same teksty wklejasz nudziarzu 😴

nie czepiaj się januszkua 😴 trzy frazy : ośla pała, gęgać i leszczyku popieprzony to w chooj dużooo :D

Pedrylu skończ nawijać smutki nikt ju8ż tutaj i tak nie przyjdzie.Masz bubla obrzępało z koziej wólki :D

Gość Rescator 555
Wybieliłem sobie anusa.

Gość Czwarte       Imperium
Zaczerniłam sobie anusa

Gość Rescator555
A niedlugo polowe pokoloruje na czerwono i bede chodzil na demonstracje PiS z gola d**a!

Gość czarnaalicja
1. 36 2. Alicja 3. 90cm 4. 75b 5. Nie 6. Czarny 7. Strzyze nozyczkami i okolice bikini golarka 8. Zajeta 9. Bardzo roznie, czasem codziennie czasem raz w tygodniu 10. 2 razu 11. Ok 17cm ale gruby, ciemny i owlosiony 12. Tak uwielbiam 13. 168 14. Wielka pupa, ale szybko sie przekonalam, ze facetow to kreci i moj maz mnie w tym utwierdzil 15. Normalna jak lechtaczka 16. Piersi male, zgrabne sutki duze i stojace 17. 24 18. Jedno 19. Wylacznie wzgorek lonowy, gesty, krecony zarost 20. Staniki typu plunge 21. Klasyczne figi i stringi 22. L/xl 23. 16 24. Byl to klasyczny w pelni zabudowany stanik, najmmiejszy dostepnu