Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania:)

Romans

Polecane posty

Miałam romans z żonatym facetem który mógłby być moim dziadkiem.Jego żona sie dowiedziała i wszystko z nim zakończyłam wczoraj rozmawiałam z jego żoną przeprosiłam ja za wszystko ona mówi że nie ma do mnie zalu ze to on powinnien sie pilnować bo ma rodzine.On jest na emeryturze drugi miesiąc i wiem ze już nigdy go nie zobaczę.Bardzo go kocham i nie wiem co mam zrobić?Czy warto o niego walczyć????

Gość fionkeee
o tego dziada chcesz walczyć? przecież on niedługo bedzie sobie trumne wybierał :o

Wiem że to sie wydaje dziwne ale bardzo dużo czasu z nim spędzałam całe dnie z nim jeżdziłam bo był kierowcą busa i bardzo go pokochałam i jest mi bez niego bardzo trudno jest wielka różnica wieku bo on ma 61 lat a ja 20 ale chciałabym o niego walczyć

Gość gość
60 letni facet nie wiele ma do zaoferowania oprócz pewnie nie wielkiej emerytury i strzykających stawów ..:-) Ja mam męża w przybliżonym wieku i chętnie go sie pozbędę jak lubisz starocie ..mnie sie znudził ..Oglądanie jak codziennie wieczorem wkłada sztuczna szczęke do szklanki i te utyskiwania że tu go strzyka tam go boli jest męczące .Jestem żoną lojalną więc nie wymienie go na nowszy model ..no chyba że On to zrobi pierwszy .Czego sobie i jemu życzę :)

Macie racje ale nic na to nie poradze ze własnie jego pokochałam i nie potrafie o nim zapomnieć

Gość gość
to go sobie weź :) Na pewno połechce jego meskie ego .Zarobi na nim jakaś apteka sprzedająca viagrę i zmniejszy sie kolejka o jednego pana do reumatologa :)

Gość gość
Jeśli to byłoby takie łatwe to bym sobie go wzięła ale on ma żonę dwoje dzieci córka 33 lat a syn 36 i wnuczkę 14 lat.I co ja bym miała powiedzieć jego wnuczce ze jestem jej nową babcia 5 lat starszą od niej

Gość ocho cho cho
barwy szczęścia jakie te baby puste,szkoda słów nie wpierdalaj sie w małżeństwo ,w srodowisku okrzykną cię ścierwemnie stać cię na chlopaka w twoim wieku? a tego ruchacza starego pogoniłabym w cholerę

Gość kto takie wychowuje?
jestes jeszcze dzieckiem a juz taką dziwką