Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama w loz

W jakim lozeczu2 latek?

Polecane posty

Gość Mama w loz

Moja corka w kwietniu skonczyla dwa latka.Spi dalej w lozeczku szczebelkowym.Czy to już najwyższy czas zakupić jej normalne lozeczko z barierka?Corcia jeszcze dosyć rzuca się w nocy jak spi.W jakich spia wasze dwu latki i kiedy dokonalyscie zmiany lozka.

Gość gość
Mój wprawdzie śpi jeszcze w małym, ale to dlatego że swój pokój dopiero będzie miał urządzany i wtedy zmienimy na większe. Ale ma zdjęty bok (taki model mamy) już od dawna, prawie od roku- miał wtedy 15 mcy. Zdjęliśmy bo wychodził górą, dołożyliśmy małą barierkę która zasłania większość krawędzi. WIerci się niesamowicie, ale nigdy jeszcze nie wypadł, więc jak tylko tego się boisz to nie ma na co czekać. Tyle że wychodzi już kiedy chce.

Gość moja córka
Moja 2,5 l i śpi w łóżeczku szczebelkowym. Myślę ze jeszcze z dobry rok będzie w nim spala.

Gość gość
moj mial 13 miesiecy jak "dostal " jednoosobowe lozeczko/ urzadzalismy moj pokoik i kupilismy bo dawali nam rabat na nie w zwiazku z zakupem innych mebli.. tez mialam obawy ze wypadnie przez pierwsze dwa miesiace kladlam obok lozeczka na podlodze koce i koldre ale nie potrzebnie bo nigdy nie wypadl musle ze powinnas sprobowac / ewentualnie zastosuj patent z kocami :-P