Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bolek Zdun

chyba nikt w Polsce nie wpadł na pomysł aby otworzyć sklep lub market

Polecane posty

Gość Bolek Zdun

pod nazwą Centrala Rybna, czyli wchodzi klient do sklepu rybnego i wybiera świeże ryby - szczupak - sandacz - jesiotr - leszcz - lin - dorsz - flądra - okoń - itd. Czy w Polsce jedynie chińska Panga jest dostępna ?

Gość gość
Tylko, źetaka ryba to świeża jest może 24-48 h, a później jak się nie sprzeda to trzeba wyrzucić. Ceny musiałyby być bardzo wysokie, bo większość tych ryb trzebaby wyrzucac.

Gość Bolek Zdun
tzrepałem wczoraj konia i miałem wizję,ze oglądam nago telewizję i widze ryby co zbierają grzyby,cos ze mną nie tak?

Gość Bolek Zdun
popatrz co się dzieje w marketach przed weekendem , świeży pstrąg w lodzie schodzi natychmiast na 'pniu' ! pod wieczór w piątek nawet nie ma zapachu po rybach a co nie zostanie sprzedane zawsze można zamrozić

Gość panga jest z Wietnamu
osiole :o

Gość Khadi
ty wpadles wiec otwórz

Gość wiśnióweczka
pamiętam, jak byłam mała to w samym centrum miasta była wielka centrala rybna ;-) ściany wyłożone niebieską mozaiką w rybki, baseny z rybami, itp. Było też kilka mniejszych centrali i jedna na moim osiedlu działa do dziś, ma wielu klientów, więc pomysł był dawno, nic nowego nie odkryłeś ;-)

Gość gość
w moim mieście jest Centrala Rybna [26 tyś mieszkańców], naprawdę bardzo dobrze zaopatrzona, a świeżych ryb nie brakuje na co dzień.