Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem przed 40

Polecane posty

Gość gość

a w życiu nigdzie nie byłam, niczego nie zwiedziłam, wakacje tylko u babci i dziadka na wsi. Żadnych basenów , niczego. Moje zycie już stracone, pracy nie mam, powoli umieram, odechciewa się wszystkiego!!

Gość Bolek Zdun
a co było przyczyną, że za miotłą się schowałaś ?

Gość KULTOWA _POMARANCZKA
nie odzywaj sie do tego bolka Z bo to debil jest :) wracajac do tematu masz 40 lat przed sobą powiedzmy 10 lat dobrej formy wiec ogarnij d*pe i żyj tak jak chciałaś a nie siedzisz i na forum jęczysz

Gość gość
jestem bardzo niesmiałą osobą, zakompleksioną. Dorobiłam się nerwicy , depresji

Gość gość
łatwo mówic, chciałabym tak zrobić. probowalam nie raz ale to niemozliwe!

to zacznij od zajęć dla ludzi nieśmiałych są takie ;)

Gość gość
ale to mi nie pomoże z lękiem ogolnym i arytmia

trzeba walczyć tak długo aż się uda nikt nie obiecywał ci że bedzie lekko,kto nie podejmuje walki ten nic nie ma najłatwiej siedzieć i płakać na czym dokładnie polega twój problem? wycieczki? jaki problem odłóż trochę grosza i jedź gdzie chcesz ,nie masz pracy zacznij jej szukać,nie możesz znaleźć zbieraj złom,makulaturę etc.. nie chcesz pracować znajdź sobie kochanka/sponsora który ci te wycieczki za funduje pełno tego patałajstwa w sieci.Trochę kreatywnosci i chęci :)

Gość gość
nie dam rady pracowac bo nerwica skutecznie mnie hamuje . Arytmia serca daje popalić. nie wychodze wiec jak moge sobie nzalezc kochanka, sponsora zresztą to nie dla mnie bo jestem stara i brzydka z agorafobią

masz orzeczony stopień niepełnosprawności w związku z chorobą? którego stopnia?

Gość gość
nie mam nic orzeczonego bo niby z jakiej racji? to TYLKO nerwica i depresja plus serce z podlozem emocjonalnym

czyli jestes leniwą histeryczka która siedzi i jęczy jakie życie jest beznadziejne. Takie wybrałaś takie masz jak sobie sama nie pomożesz to ci nikt nie pomoże. twoje życie -twój wybór. Z nerwicą pracuje miliony osób na całym świecie.

Gość gość
rodzice Cie utrzymuja?

Gość gość
arabski szejk tluku

Gość wyszło szydło z worka
nazwijmy rzeczy po imieniu jesteś starą leniwą krową i tyle nie ma sie co użalać :)

Gość gość
mam tak samo ale jestem przed 30, brak pracy, faceta, fobia spoleczna, mieszkam z rodzicami

Gość gość
i do tego bez ambicji

Gość gość
nie jestem leniwa krową,bo z*********m na kopalni,a popołudniwki w tesco,wykładam towar

Gość wyszło szydło z worka
ty 30 letnia kobyło dobrze ze masz co do mordy załądowac rodzice koryto dadzą to se mozna posiedzieć a k***a do roboty leniwe suki :)

Gość gość
moiji rodzice dobrze zarabiają,ojciec ma rente bo mu nogi ucieło,a matka sprzata w ekskluzywnej toalecie na mieście

Gość gość
Nie jestem leniwa, poszlabym do pracy, ale mam fobie spoleczną, jestem niesmiala, niekomunikatywna, nikt mnie nie zatrudni. a jak ty się tak mądrzysz to prosze bardzo znajdź mi pracę, moze byc nawet za 1000 zl, nie mam duzych wymagan, byle tylko bylo to umowa o prace ze wszystkimi skladkami a nie jakas smieciowka. a jak na jedno ogloszenie przychodzi 100 CV to jakie ja mam szanse? zerowe.

Gość gość
a co was to obchodzi barany, tłuki emocjonalne? zycze wam najbardziej c******j nerqwicy i depresji, zdechniecie na wlasne zyczenie peirwszego dnia

Gość gość
poza tym ja wole w domu siedziec i zyc niz z********ac jak wy za marne grosze. to was smierdziele najbardzije boli. inteligentni ludzie z klasa, z ambicjami nie wyzywaja sie na innych w tak chamski sposob. jestescie zwyklymi popaprancami zyciowymi a bedziecie innych pouczac wy żłoby zyciowe:)

Gość gość
a co porabiasz w wolnym czasie autorko?

Gość gość
i to wam jeszcze powiem,ze mam dziewictwo,które oddam tylko ukochanemu,a nie tak jak wy pierwszemu lepszemu łobuzowi

Gość gość
w wolnym czasie maluje sufity w lesie

Gość gość
w wolnym czasie s msm go 24 na h siedze przed tv , komputerem, sprzatam, gotuje, spaceruje, czytam. Pracowalam dorywczo do stycznia a nie dawalam juz rady

Gość gość
ciekawe jabyscie sie czuli gdyby was serce gniotlo w klacie, ciezko wam sie oddychalo, serce tracilo normalny rytm i tak sobie skakalo i szarpalo. oh kurcze tętnilibyscie zyciem ze hoho i planow tyyyyyyyle byscie robili ze glowa mała podczas gdy ja sie zastanawiam czy przezyje kolejny taki atak!

Gość gość
nie martw się,jak nie przezyjesz,to z drugiej strony jest podobno lepiej

Gość gość
muszę zyc bo mam dzieci